Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bildiğinden Şaşmıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tercihleriniz konusunda adım atarken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırların tamamen yeniden belirlenme ihtimali var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmalısınız.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınacaksınız. Biraz olsun geriye çekilebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hassasiyetiniz artabilir. Kendinizi bir karamsarlığa sürüklemeden bunu aşmalısınız. Yaratıcı çalışmalar ya da iyi dostlarla kurulacak bir iletişim size destek olabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile iletişim konularında daha yenilikçi ve özgür düşünme eğilimleri güçlenebilir. Bugün, aklınızın hızlı çalıştığını ve çevrenizle daha kolay iletişim kurduğunuzu fark edebilirsiniz. Fakat, aynı zamanda tükenme ve yıpranma hissi de yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza yönelerek dinlenmeye ve ruhsal dengeye odaklanmanız faydalı olacaktır. Parasal konularda dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Kendi doğrularına inanan biri olarak, bildiğinden şaşmayacaksın. Öyle ki hayallerini gerçekleştirme konusunda, seni kısıtlayan her konuya düzen getirebilirsin. Yaşam alanında yapacağın değişiklik biraz masraflı olsa da değdiğini düşüneceksin. Evlilik hazırlığı yapan bir Oğlak burcuysan, hazırlık stresi seni biraz duygusal yapabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dinlenme günü ilan edebilirsiniz. Bir şeyler izlemek, hafif tempolu egzersizler yapmak, el becerisi gerektiren oyun ve hobilerle vakit geçirmek sıfırlanmanıza yardımcı olabilir. Hayattan beklentilerinizi şekillendirirken bugünkü seçimleriniz size yol gösterebilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni insanlar ya da yeni çevreler hayatınıza olumlu bir yansıma getiriyor. Ancak yine de düşüncelerinizde daha pozitif olmalısınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda vehayatınızda karşınıza çıkabilecek bazı fırsatların ve tehlikelerin bilincinde olmak, iyi analiz yapmak sizler için çok önemli.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyle zıt düştüğünü düşünebilirsin. Her şeyin sana karşı olduğunu hissedebilir ve kendini daha da gerebilirsin. Sakin kalmalı ve sinirle hareket etmemelisin bugün. Gerekirse kafanı toparlamak için tek başına vakit geçirmelisin.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kişisel çıkarlarınız için çok daha fazla enerjiniz olacak. Şimdi zaman zaman biraz ani veya sabırsız bir ruh haliyle karşılaşabilirsiniz ancak sizi meşgul edecek çok şey var. Öğrenmek, paylaşmak, bağlantı kurmak veya ilgi alanlarınızın tadını çıkarmak için daha fazla coşkunun olduğu bir zaman olabilir. Öğrendiğiniz, paylaştığınız ve yaptığınız şeyler konusunda kendinizi özellikle yetkin ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Muhtemelen işleri hızlı bir şekilde yapmak ve daha hızlı hareket etmekle özellikle ilgileneceksiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar,hayatınızda performansınızı üst seviyelere çıkartabileceğiniz bir gün. Yarım kalan tüm işlerinizi bugün halledebilir, önemli kişilerle olan görüşmelerinizi bugün yapabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar uzun vadeli, istikrarlı ve sorumluluk getiren kararlar olacaktır.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kabiliyetlerinin farkına var. Bağımsızlık ve yaratıcılığını koru. Lütfen kendinden emin, sıcak kanlı, akıllı ve minnettar ol. Birbirine rakip hedeflerin var ise de can sıkıcı detaylarda boğulma.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize nedensiz bir güvensizlik hissediyorsunuz. Korkularınızın aslı yok. Meslek hayatında geçmişte yaşadığınız tatsız tecrübeler, kendinizi kapatmanıza ve diğer insanlara karşı duyarsız kalmanıza neden oluyor. Hedeflerinize ulaşabilmek için zayıf, eksik ya da tamamlanmış olarak nitelendirdiğiniz her şeyi gerçekçi bir şekilde kurallara başvurarak tekrardan gözden geçirmelisiniz. Harcamalarınız para durumunuzla orantılı olarak artıyor. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>