Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişimlere Hazırsın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 30%

Sezgileriniz günü kurtarabilir. İçgüdülerinize dikkat edin ve o manevi mesajlara kulka verin. Bazı önemli ve gizli sinyalleri alabildiğinizi görebilirsiniz. İş yerinizde bir şeyler olacağını sezebilir ya da sevdiğiniz birinin yaşadığı duygulara karşı hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz, bugün etrafınızdaki enerjiyi toplayarak sanki bir radar gibi olacak.

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Günün en güzel kısmı evde geçecek olan vakit. Büyük bir işe atılmadan önce şu anda biraz dinlenmeye ve şarj olmaya ihtiyacın olduğunu hissetmiyor musun? Bu sükunet aralarının gücünü hafife almamalısın. Kendini iyi bir kitaba vermek veya yakın arkadaşlarla eğlenmek için bütün bu çaban, değil mi?Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Bazı ilişkilerinizde maddi & manevi fedakarlıklar gündem olabilir. Sınırlarınızı iyi belirlemeli, beklentilerinizi gerçekçi ve objektif bir açıdan ele almalısınız. Kıskançlıklar ve kontrol isteği çalışabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne aklındaki planları hayata geçirme çabasıyla başlayabilirsin. Bu planlar yaşantını değiştirmekle kalmayıp seni bambaşka birisi haline getirebilir. Bu güne kadar yaptığın birikimleri kontrol etmek için banka hesaplarını yoklayabilirsin. Değişim konusunda sana ilham veren tarihi kişilikleri derinlemesine araştırıyorsun.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev yaşantınızla ilgili uzun süredir çözümleyemediğiniz problemler yeniden kendini gösterebilir ve sizler bu konuyla ilgili aile büyüklerinizle zıtlaşma eğilimi içerisine girebilirsiniz. Bunu yapmamalısınız. Ailenizle geleceğinizi ilgilendiren bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilir ve onlara karşı kendinizi savunmanız gerekebilir. İş hayatında ise daha çok grup çalışmalarına yönelerek bir takım ruhu oluşturmanız ve buna göre hareket etmeniz istenebilir. Agresyona dikkat.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hevesli olduğunuz konular kriz yaratabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın elinde olduğu ve özgürlük idrakini derinden hissettiğiniz bir gün olacaktır. İş konularında geri çekilip strateji üretme dönemine geçmek isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi öne çıkarabileceğiniz bir gün geri planda kalmak istemeyebilirsiniz. Sağlam duruşunuzla dikkat çekebilirsiniz. Özellikleve para konularında bu yönünüz çok işe yarayabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizde olan bitenleri gözlemlemek sizin için çok eğitici olabilir. Bir yabancıyla konuşmak, hiç tanımadınız sokaklarda kaybolmak… Bunlar da ufkunuzu mutlaka genişletecektir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Bugünlerde bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir.Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler konuları gündeminizi meşgul edebilir. Ay’ın boşlukta olacağı bugün finansal konularda önemli adımlar atmak için uygun olmayacaktır.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İddialısınız ve heyecanın keyfini çıkarıyorsunuz. Fazla enerjinizin kaza veya kavgalara yol açmamasına dikkat edin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Bugün duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğini görecek ve mutlu olduğunuz anları sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Beyinsel gücünüz yüksek.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>