Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni. Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz.

Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir. Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor.

Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir. Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü, bir yanıyla değişim arzumuzu işaret etse de, diğer yanıyla sorumlulukların hayatımızdaki önemini vurguluyor. Nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, mali anlamda durumun müsait mi, istediklerini gerçekleştirecek kuvvetin var mı diye bizi uyarıyor. Tabii ki bu uyarıyı es geçemeyiz. Biraz daha sabırlı olacağız. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, ev-iş hayatı arasındaki dengenin gayet bilinçli şekilde düzenlenmesinde yarar var. Bir tarafı ihmal edersek, diğer tarafta sorun yaşarız. Dengeli, akıllı ve düzenli şekilde, hızlıca karar vermeden önce düşünmek yararlıdır. Fikirlerimizi hem dışarıda hem aile içinde birlikte gözden geçirmek faydalıdır. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, duygularınızı gayet ciddi ve işlerinizi planlı ve gününüzü belli bir düzen içinde geçirmeniz gerekebilir. Ancak insanlarla temasınızda bu sert duruş, bazı kişilere garip gelebilir. Bu nedenle gerektiğinde hoşgörülü davranmak iyidir. Tabii ki, insanların da size karşı saygılı ve nazik davranmasını bekleyeceksiniz. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, maddi yöndeki hesaplama ve planların göstergesidir. Bütçemiz çerçevesinde duruma bakarız. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilin ona vakit ayırmadığın için seni eleştirebilir. Hafta sonu planlarıyla, sevdiğin kişinin gönlünü alman gerekebilir.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgide önemli adımlar alabileceğiniz sürpriz bir zaman dilimi. Rutinlerinizi kırmak isteyeceksiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişle ilgili konuların birer saplantı gibi sizi meşgul etmesine izin vermemelisiniz. Ailenizi, anılarınızı çok fazla düşünebilirsiniz. Kendinizi özellikle zihinsel açıdan rahatlatmanın yollarını bulmalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinize odaklanacağınız bugün, işleriniz için şartlar sizi destekleyecek. Aile hayatınıza özen göstermeli ve gereksiz takıntılarınızı artık geride bırakmalısınız.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Ebeveyninizle baskıcı bir üslupla konuşmamaya dikkat etmelisiniz. Aile sırlarını öğrenmekle ilgili takıntılı davranışlar sergileyebileceğiniz bir etki dört gün boyunca etkili olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızda hareketlenmeler olması mümkündür. Dahil olacağınız ortamlarda kuracağınız diyaloglar yoluyla, uğraştığınız işler veya hazırladığınız planlara farklı şekillerde yaklaşmanızı sağlayacak bakış açılarından haberdar olabilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>