Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Karşına Yeni Fırsatlar Çıkabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunlu ödemeler, borçlar, alacak-verecek konularıyla ilgilenebliirsiniz. Borsa ve döviz gibi riskli yatırım alanlarında şans sizden yana olmayabilir. Kendinizi güvene alarak hareket edin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Acele şekilde verdiğin konularda sorunlar baş gösterebilir. Ay, ateş burcunda hareket ederken, kariyerinde karşına yenifırsatları gelebilir. Seçenekleri değerlendirmeden önce aile büyükleri ile konuşmalar yapacaksın. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyetin arttığını hissedeceksin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki iletişiminizde yanılgılara kapılabilirsiniz. Gerçekleri kenara bırakmadan ilerlemeyi seçmelisiniz. İki tarafın da huzurlu ve güvenli hissetmesi, içinde bulunduğunuz durumu olduğu haliyle iyi anlamanıza bağlı olabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde parasal konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda günün en şanslı burçlarındansınız. Ayrıca ilişkisi olmayan Oğlak’lar daha sosyal bir gün geçirerek yeni çevrelere adım atabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi harekete geçirdiğiniz şeyler, zamanla artmaya devam edecek muazzam bir etkiye sahip olacak. Özellikle ilişkiniz konusunda çok doğru kararlar aldığınızdan emin olabilirsiniz. Partnerinizden hiç şüpheniz olmasın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok işi bir arada ele alarak başaracaksınız. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorluklara tekrar girişmeniz doğru olmaz.  

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızda hareketlenmeler olması mümkündür. Dahil olacağınız ortamlarda kuracağınız diyaloglar yoluyla, uğraştığınız işler veya hazırladığınız planlara farklı şekillerde yaklaşmanızı sağlayacak bakış açılarından haberdar olabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı her zaman dürüst olmaya çalışın. İş hayatınız hakkında birtakım değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz ve geleceğiniz için çok umutlusunuz. Sağlığınız için hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye özen gösterin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize nedensiz bir güvensizlik hissediyorsunuz. Korkularınızın aslı yok. Meslek hayatında geçmişte yaşadığınız tatsız tecrübeler, kendinizi kapatmanıza ve diğer insanlara karşı duyarsız kalmanıza neden oluyor. Hedeflerinize ulaşabilmek için zayıf, eksik ya da tamamlanmış olarak nitelendirdiğiniz her şeyi gerçekçi bir şekilde kurallara başvurarak tekrardan gözden geçirmelisiniz. Harcamalarınız para durumunuzla orantılı olarak artıyor. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>