Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişki Odaklı Bir Gündesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile sakin ve keyifli bir gün geçirebilirsin. Aranızda yaşanan bazı sıkıntıları biraz ertelemek ve birbirinize zaman ayırarak daha keyifli konulara odaklanmak ilişkine daha iyi gelebilir.

Bugün ender rastlanan birfırsatı karşınıza çıkabilir. Bu fırsatın önemini ilk bakışta anlayamayabilirsiniz ama sizi çok iyi bir noktaya taşıyabilir. En azından buüzerinde bir kaç gün düşünmenizde fayda var.

Bugün bazı şeyler kartopu gibi büyüyecek. O yüzden ne kadar olumlu olursan o kadar güzel sonuçlar görebilirsin. Parasal konularda güzel sürprizler görebilirsin bugün.

Keyfini yerine getirecek aktivitelere odaklanmak sağlığına da iyi etkiler verebilir. Sağlıklı yemek yapmak için yeni tarifler denemek hem kafanı boşaltmak için hem de sindirim sistemine yarar sağlamak için iyi bir yol olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararsız olabilir veya daha önceden aldığın kararlardan vazgeçme aşamasına gelebilirsin. Ancak girdiğin yolda sağlam bir şekilde ilerlemen gerekecek. Bugün fiziksel aktiviteleri arttırarak kötü düşüncelerden uzak durabilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün kendinizi zorlayan bazı görevlerle güne başlamak zorunda kalabilirsiniz. Bir çay fincanıyla okyanusu boşaltıyor gibi hissediyorsunuz. Ancak başkalarının yardımıyla sorunlarla başa çıkma konusunda başarılı olacaksınız. Birkaç zorlu görevin üstesinden kolayca geldiğinizi gördüğünüzde şaşırmayın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olacak. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Otoriter kişilerle gün içinde ters düşmen mümkün. Eğer işinden ve bulunduğun konumdan memnun değilsen, değişimin şart olduğunu ifade edeceksin. İş görüşmelerin hız alabilir ve bu vesile ile hayatını yeniden şekillendirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili yaşanacak gelişme büyük bir habere dönüşebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulardaki tutumlarınız karşınızdaki insanın beklentilerine uymayabilir. Bunu bir soruna dönüştürmek yerine konuşmayı ve birbirinizin hislerini anlamayı tercih etmelisiniz. Makul duruşunuzla buna ilk adım atan siz olabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gün içinde banka işlerinizi toparlamak için fırsatınız olacak. Parasal işlere dikkat etmenizde fayda var. Yorgunluğunuzu atmak için daha sakin ortamlarda bulunmaya bakın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyevi konularla işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Ruhani çalışma dua ya da ritüellerinizi ilerleyen zamanlara erteleyebilir yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için yürüdüğün yolda emin adımlarla ilerlemen olası bugün. Başkaları ne derse desin, bu yolda inandıklarına ve hayallerine sarılarak yürümeye devam etmek senin için çok daha güzel sonuçlar verebilir. Kendinden emin hareket etmelisin!

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tek başına çalışmak başkalarıyla işbirliği yapmaktan daha etkili olabilir. Yapılması gerekenlere uyum sağlamışsınız ve muhtemelen elinizden geldiğince katkıda bulunmaya isteklisiniz. Bununla birlikte, diğer insanlarla devretmek istediğiniz görevler hakkında konuşma şekliniz kafa karışıklığına neden olabilir. Açık ve mantıklı bir şey söyleyemiyorsanız, şimdilik hiçbir şey söylememeyi deneyin. Kişisel planları, kontrolleri dışındaki olaylar nedeniyle suya düşen bazı insanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Onları yargılamamaya çalışın. Durumun diğer kişinin hayatını nasıl etkilediğini düşünmeden hemen başka bir bakış açısını savunmayın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat bir türlü cesur olamıyorsunuz. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Bugün, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Duygularınızı yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal açıdan harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız beğenilecek.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 27" R
Ay
Aslan
14° 18' 33" R
Merkür
Koç
28° 38' 34"
Venüs
Boğa
18° 36' 56"
Mars
Koç
10° 42' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 09"
Satürn
Balık
17° 43' 06"
Uranüs
Boğa
23° 10' 27"
Neptün
Balık
29° 18' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 05"
Lilith
Başak
24° 55' 28"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>