Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha temkinli olmaya çalışın. Öncelikleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. İlişkinizdeki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Girişimleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Koşullara uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağladığınız sürece çok fazla sorun da yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten gelen olumsuzlukları geride bırakmalısınız. Mantığınızı ve stratejinizi kullanarak yaşadıklarınızdan ders çıkarmak adına iyi bir gün olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, tutkuyla bağlanacağınız bir işe başlayabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcu için çalışmalarınıza odaklanmak ve disiplinli adımlar atmamak önemli olabilir. Sabırlı ve kararlı olduğunuz sürece hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İş ilişkilerinde ise dikkatli ve sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Aşk konularında da duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne baş ağrısıyla başlıyorsun. Bitki çayı içerek ağrılarını hafifletmek isteyebilirsin. İlişkiye yeni başlayan Oğlak burcuysan, partnerinle daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin. Ortak noktalarınızı keşfettikçe birbirinizle vakit geçirmekten daha fazla keyif alacaksınız. Bugün küçük kendiler alarak kendini şımartmak isteyebilirsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başınız sıkıştığında kime gidiyorsanız ondan ilham alabilirsiniz. Size bir şeyin iyi gelmesini geliştirebilir, bir adım öteye götürebilirsiniz. Şüphe doğuran bağları kesmek, fiziksel ve ruhsal olarak hafiflemenizi ve bazı acılarınızı dindirmenizi kolaylaştırabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işte teknik konular sıkıntı çıkarabilir Bugün planladığınız konularda harekete geçmek isteseniz de işleriniz yavaşlayabilir. Ticari işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi bozmamaya dikkat edin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı kavrama ve anlama ihtiyacınız oldukça yükselecek. Zekanız ve enerjiniz ile harmanlandığında kendinizi oldukça bilgili ve huzurlu hissetme fırsatı yakalayabileceksiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir konu üzerinde fazlaca düşünmek, o konuyu çözmeni değil, o konuyu bir takıntı haline getirmene sebep olabilir. Bugün çözemediğin mevzular üzerinde çok fazla zaman harcamamalı ve daha farklı konulara odaklanmalısın. Böylece bakış açını da tazelemiş olacaksın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaş olarak değerli hissetme ihtiyacını uyandırıyor sevgili Oğlak. Mevcut planlardaki veya ilişkilerdeki kusurlar gün yüzüne çıkabilir. Birine karşı hislerinizin aniden farkına varılabilir veya gömülü bir ilişki sorunu ortaya çıkıp ilgi gerektirebilir. Yükünüzü paylaşma veya işbirliği yapma fırsatlarını görebilirsiniz. Kendinize yalnız olmadığınızı hatırlatmanın zamanı geldi! Aynı zamanda, yeni bilgi ve duyguları işleyene kadar gözlemlemek, özümsemek ve tepki vermekten kaçınmak en iyisidir. Unutmayın, bu ilişki sorunları kişisel gelişime ve kendinizi keşfetmenize yol açabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizden destek göreceğiniz bir gün sevgili oğlaklar. Tüm sorumluluğu üstlenmek psikolojiniz açısından iyi bir fikir olmayabilir. Bakış açınızı değiştirdikçe, sorumluluklarınızı dağıttıkça ve yardım istemeyi kabul ettikçe daha iyi hissedeceksiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugünhayatınızda veya topluluk-dernek, sosyal çevrenizle ilgili sonlanmalar gerçekleşebilir be bazı belirsiz süreçler sonlanabilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 04" R
Ay
Boğa
20° 01' 36" R
Merkür
Koç
22° 02' 24"
Venüs
Boğa
10° 50' 13"
Mars
Koç
05° 52' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 46"
Satürn
Balık
17° 14' 37"
Uranüs
Boğa
22° 48' 25"
Neptün
Balık
29° 08' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 06' 01"
Lilith
Başak
24° 13' 24"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>