Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Sorunlarınızın farkında ve bu sorunları ona yansıtmamaya çalışmanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir.

Beklenmedik bazı terslikleri, hazırlıksız yakalandığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugünlerde bir, iki görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir.

Uyarılara hak veriyor olmanız, uyaranlarınız için artık bir anlam taşımıyor. Parayı elde ederken gösterdiğiniz çabanın çeyreğini, parayı elde tutmak için gösterebilseniz maddi sıkıntılarınız bitecek.

Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gelecekle ilgili hayalleriniz var, ama iyimserlik had safhada. Geleceğe daha gerçekçi akmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

25 Aralık 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 13:12 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. İlişkinizi ilgilendiren bir konuda sorumluluk yönünde önem taşır. Hassasiyet yüksektir. Ancak ne olursa olsun sonucun temkinli bir şekilde ele alınmasında yarar vardır. Dolunayın Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, eş veya partnerle yolların ayrılması anlamına gelse de, bu bildiğimiz bir ayrılıktan ziyade, bir yolculuğun işaretçisi olabilir. İş veya eğitimle alakalı bir konu nedeniyle siz veya partnerinizin başka bir yere gitmesi gerekebilir. Ay-Neptün görünümü, bu Dolunayda idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Arzu ettiğimiz gibi huzur, güvenlik ve mutluluk içinde bir gün geçirmemiz dileğimle,

25 Aralık 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

25 Aralık 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sevdiğiniz kişilerin kendini ihmal edilmiş hissetmesine bağlı problemlere açıksınız. Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bazı hareketlerinizle bilmeden farklı kişilere zarar.

25 Aralık 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Farkında olmadığınızı düşündüğünüz olaylara karşı uyanık olun.

25 Aralık 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

25 Aralık 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Aralık 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza özen göstermelisiniz. İlginizi sevdiğiniz insana veya ortaklı işlerinize kaydıracaksınız. Seyahat, eğitim ve medya işlerinizde çok güzel gelecek fırsatları devreye girebilir.

25 Aralık 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Bu konularda işleriniz rahatlıkla çözülebilecek. Yeni akımlar, fikirlerle haşır neşir olabilir. Araştırmalar yapabilir, okumak için yeni kitaplar alabilirsiniz. Tez yazmak, ödev hazırlamak için uygun bir hafta iken, gireceğiniz olası sınavlarda başarı yakalama şansınızda yüksek olacaktır.

25 Aralık 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 21' 22" R
Ay
Akrep
12° 24' 59" R
Merkür
Boğa
08° 33' 12"
Venüs
Boğa
27° 39' 38"
Mars
Koç
16° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 14"
Satürn
Balık
18° 12' 16"
Uranüs
Boğa
23° 36' 00"
Neptün
Balık
29° 28' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 08"
Chiron
Koç
21° 48' 09"
Lilith
Başak
25° 44' 23"
True Node
Koç
14° 52' 11"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>