Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sessizlik İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bu gün biraz kafanız karışabilir. Birtakım romantik arayışlar ve yaratıcı projelerle ilerlemek istediğinde olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor gibi görünüyor. Emniyet freni ile sürüş yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç bir şekilde kaçamadığınız kötümser düşüncelerin etrafınızda dönüp durduğu negatif enerjiye kapılmamaya çalışın.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün evden çıkmak için biraz sabırlı hissedebilirsiniz. Belki de çok fazla zaman harcadınız. Belli bir planınız olmayabilir ama yine de dışarı çıkmalısınız. Şehrin şirin bir bölümünde bir yürüyüşe çıkabilir ve bir kahve dükkanı olan bir kitapçıya girebilirsiniz. Bir arkadaşınızı arayıp yanınıza çağırabilirsiniz. Kitap okumak da iyi bir yol olabilir ancak evden uzaklaşmak en iyisi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik sorgulamalar yapabilir, bazı insanları, hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. İş veya özel hayatınızda iletişim aksaklıkları yaşanabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantını elinden geldiğince daha kaliteli bir hale sokmak istiyorsun. Pazar gününü gürültüden uzakta geçirmek isteyebilirsin. Bazı arkadaşlarının telefonlarını sessizce cevapsız bırakabilirsin. Sosyal medyada merakını çeken alanlarda paylaşımları inceleyebilirsin. Severek uğraştığın hobilerinden gelir elde etmeyi düşünüyorsun.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü ev işlerine ve ailenize ayırıyorsunuz. Evinizle ilgili değişikler, yarım kalan işler konusunda hep birlikte hareket etmek hem işleri yoluna koymanızı hem de aranızda güzel bir etkileşim oluşturmanızı sağlayacaktır.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi öne çıkaran, sorumluluklar getiren durumlar söz konusu. Toplum önünde de dikkat çekebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan umduğunuzu bulamamak moralinizi bozsa da bu sürecin geçici olduğunu bilin ve ani karar almamaya özen gösterin.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı kararlar almak için bugün elverişli görünmüyor, ama sorun değil. Mecbur değilsiniz. Kendinize bir mola vermek için şans tanıyın. Olağanüstü bir şey başarmak için kendinize baskı yapmayın. Arkanıza yaslanın ve rahat bir gün geçirin.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir gerginlik söz konusu olacaktır. Çevrenize tepkilisiniz ve kimsenin fikrini almaya özellikle yanaşmıyorsunuz.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız size bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi kolayca kuvvetlendirmenize yarayabilir. Sağlıınıza dikkat edin.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte baş başa vakit geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği organize edeceksiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Hayatınıza yeni ve sağlıklı bir şeyler eklemek isteyebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>