Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaşadıkların Senin Dayanma Kat Sayını Düşürebilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün bir ilişkiyi yürütmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz biriyle bazı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi farklılıklarınızı bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. İlk etapta, aranızdaki problemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Biraz dürüstlük ve alçakgönüllülükle, bu sorunu çözebilir ve yaşanmasını engelleyebilirsiniz.

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. 'Babalar en iyisini bilir'. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Benlik bilincini geliştirmenin zamanı geldi. Sen de herkes kadar iyisin; buna neden inanmıyorsun? Sorun şu ki sen egon konusunda fazla hassassın. Hepimizin egosu olduğunun farkında olsan da, sen kendi egon yüzünden kendini cezalandırmaya çalışıyorsun! Bu yaptığın asilce bir gayret ama böyle hararetli davranışların sana (ya da bir başkasına) bir iyiliği dokunmaz. Hiçbir zaman mükemmel olmayacaksın; başkaları da öyle. Öyleyse neden bu kaygı?Bugün eğlenerek vakit geçirebileceğin bir alan bul. Örneğin, kır çiçeği topla ve mutfak masana güzel bir vazo içinde yerleştir. Yaptığın küçük şeylerde bile bir mutluluk ve neşe bulacaksın. Gereksiz şeylerden zihnini arındırmaya çalışarak taze fikirler için yer aç. Dışarı çıkıp doğaya karışmak, biraz yürüyüş yapmak düşüncelerine de iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol ? bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, seyrine Yay burcunda devam ediyor. Duygusal olarak kafanızın karışık olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kararsız olmak sizi gergin yapabilir. Neptün retrosu bugün öğleden sonra sona eriyor. Olaylara ve insanlara daha gerçekçi bakacağınız bir süreçte olacaksınız. Kimseye hak etiğinden fazla değer vermemeyi retro zamanı anlamış olabilirsiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, işten çıkma duygun artabilir. Keskin kararlar almadan önce en ince ayrıntısına kadar düşünmende fayda var. Evde bazı aksilikler kafanı karıştırıyor. Bu durum belli bir düzenden çıkmana da neden olabilir. Eğer eşinin ailesinden gerekli samimiyeti bulamadığını düşünüyorsan bugün yaşayacakların son nokta olabilir. Kimin hayal kimin yalan olduğunu anlaman kolaylaşabilir. İlişkilerinde kısıtlayıcı etkiler görmen mutsuz olmana neden olabilir. Sabırlı tarafın ile devam edersen sosyal aktivitelerin açısından güzel başlangıçlar da olabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların fazlasıyla gündemde olduğu bir gün. Yakın bir dostunuzla aranızdaki ilişki biraz gerilebilir. Daha sakin olmalısınız. Sizden saklanan ya da haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz bir konu ile yüzleşebilirsiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal açıdan bloklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüzün tadını çıkarmak ve kendinizi verimli hissetmek isteyeceksiniz. Hayallerinizin katalizörlüğünde ilerlemeyi tercih edebilirsiniz

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Kafanızı meşgul edecek çok fazla düşünceniz var. Günün sonuna kadar uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şey için plan yapmış olacaksınız. Bunu arkadaşlarınızla paylaşıp onları da etkinliğe dahil etmek için can atıyorsunuz!

27 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim paranıza para katacak. Toplumdan alacağınız övgüylebaşarınızı geniş kitlelere duyurma şansınız var. Mesleğinizin size getireceği artılardan yararlanmaya bakın. Ortak girişimlerinizden olumlu geri dönüşler alırsınız.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda bazı konuları hırs haline getirmiş olabilirsiniz. Hem kariyer trafiğiniz artıyor hem de sizin bu trafiği yönetmekteki arzunuz. Sosyal çevrenizde zaman geçirmek size iyi gelecektir. Özelliklearkadaşlarınız,partnerlerinizle beraber geçireceğiniz zamanlar, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Aşk ilişkilerinde oldukça şanslı bir gün!

27 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün biraz kendi içine kapanmayı tercih edebilir ve evinde kalıp sakinlik arayabilir, iç sesini dinleyebilirsin. Hayal gücünü aktif olarak kullanabileceğin bu dönemde fikirlerini hayata geçirmeden önce planlarını dikkatli yapmalısın. Değer yargını sorgulatan insanlarla arana mesafe koymanda fayda var.

27 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 04" R
Ay
Başak
03° 22' 24"
Merkür
Boğa
00° 35' 13"
Venüs
Boğa
20° 33' 49"
Mars
Koç
11° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 34"
Satürn
Balık
17° 49' 45"
Uranüs
Boğa
23° 15' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 57"
Lilith
Başak
25° 05' 60"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>