Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Savunmacı Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 100%

Daha iyi yöntemler bulmayı seviyorsunuz ve şu an aşk hayatınızı iyileştirmek için ilham alabilirsiniz. Belki de sevgilinizle bir monotonlaştığınızı hissediyorsunuz. Birbirinizle iletişim kurma şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Veya programınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz, böylece birbirinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Harekete geçin ve sevgilinizle daha güçlü bir bağ kurmaya odaklanın.

Bugün bir politikacı gibi düşünmek için uygun bir gün. Belki sosyal bir etkinliğe katılacaksınız ve önemli bir hamleyle sektörün tanınmış insanlarının arasına karışabilirsiniz. Ellerini sıkar ve kendinizi insanlara tanıtırsanız iyi olur. Bu network oluşturma yeteneğiniz yakında sizi herkesin aklında ön plana taşıyacaktır. Çok geçmeden, kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacak birçok heyecan verici teklifle karşılaşabilirsiniz.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün güçlü ve özgüvenli hissetme şansın çok yüksek. Günün enerjisini daha önce hiç yapmadığın bir şey yaparak kullan; dayanıklılığın da yüksek olduğu bir gün. Bir şeyler başlatmak için doğru kişi sen olabilirsin - özellikle de değişime tanık olmak istiyorsan. Eğer hiç bir alanda liderlik için yarışmadıysan ve rekabet yaşamadıysan, bunu yapmayı bir düşün! Gerçek bir fark yaratmak için güce ve popüleriteye sahipsin!Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karamsarlık ve umutsuzluktan kaçınmalı. Yaşamın sürprizlerine açık olma zamanı. Arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde ani değişiklikler olabilir. Bir arkadaşlık ilişkisi, duygusal bir ilişkiye dönüşebilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kahvaltıda dengeli beslemek isteyebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysanyerinde verdiğin kararların çok fazla tartışılmasını istemiyorsun. Fikirsel tartışmalarda daha savunmacı bir tavır takınabilirsin. Bu durum çevrende yeniliklere kapalıymışsın imajı bırakıyor. Durumun farkında olsan da bunu pek dillendirmiyorsun.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yaptığınız fedakarlıkların size getirisini sorgulayabilirsiniz. Bu sebeple ilişkilerinizde belli bir sınır belirlemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Mümkün oldukça ilişkilerde bugün mesafelerinizi ayarlamayı seçin. Gündelik rutinlerinizi düzenlemek isteyeceğiniz ve bazı karmaşalara son vereceğiniz önemli bir gün. Geçmiş finansal sorunlar ve unutulan şeyler bugün biraz sorun yaratabilir. 

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içerisinde, gelecek beklentilerinizle ilgili yeni atılımlar yapabilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde ani gelişmeler yaşanabilir. İşte alacağınız destekler sayesinde rahatlayabileceksiniz. Tehlikeli koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleçevrenizde yakın arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kuracağınız kalıcı arkadaşlık, dostluk ya da aşk ilişkilerinin zeminini oluşturmak için uygun bir gün.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda, çalışma hayatınızda ilişkiler açısından karmaşık bir gün olabilir. Yanıltıcı, aldatıcı görünen durumlar karşısında sabrınızı korumalısınız. Özellikle iletişimde ani tepkilerden uzak kalınması gereken bir gün olabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişime hazırsınız ve bu da yakında gerçekleşecek. Sadece biraz daha beklemelisiniz. Şu anlık hala kendi rutininizi uygulamaya devam edin, biraz sıkılsanız da buna değecek.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Akrep burcuna girişi ile arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanıyor.Sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak iyi gelecektir. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Aile içinde tansiyonu yükseltecek tartışmalardan uzak durmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne yaparsanız yapın eski partnerinizle yeni partnerinizi bir araya getirmemeye çalışın. Geleceğiniz hakkında çok endişelisiniz, fakat bugün bazı şeyler netleşecek. Beslenme listenizde ufak değişiklikler yapmanızda fayda var.  

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden alacağınız bir haber nedeniyle biraz alıngan ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. İnsanlara gerçekleştiremeyeceğiniz şeyleri yapmak için sözler vermeyin. İşle ilgili beklemediğiniz bir teklif karşısında büyük heyecan duyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir gün. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 34" R
Ay
Balık
20° 28' 34"
Merkür
Koç
18° 54' 35"
Venüs
Boğa
05° 49' 31"
Mars
Koç
02° 44' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 24"
Satürn
Balık
16° 54' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 40"
Lilith
Başak
23° 46' 20"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>