Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarın çok daha başka bir gün geçirmeniz çok mümkün olabilir. Bugün tatil gurubunuz içindeki bazı ilişkilerden sizin kadar huzursuz olan hoş birinin, sizin rahatsızlığınızı paylaşması, bu duygusal ortaklıktan etkilenmenize neden oldu. Bu ilişkiyi sürdürmek isteyeceksiniz.

İşyerinizde sorun çıkartanlarla oturup konuşmaktan bir netice alamadınız. Nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bazı sorunların sonuna kadar üzerine gitmemenin, onların devamına yol açtığını unutmamalısınız.

Yakında tamamen bitecek olan bir ödemeniz var. Onun arkasından sizin de sandığınız gibi büyük bir rahatlamaya gireceksiniz. Banka hesabınız sürekli küçülüyor. Pahalı özel zevkleriniz olmadığı halde, harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

İnisiyatifi tümüyle almazsanız kaybeden sadece siz olacaksınız. Sizin için son derece önemli olan bir mesele, aynı hassasiyeti göstermesi gereken başkaları tarafından sürüncemede bırakılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biriyle düşman ilişkiler içinde görünüyorsunuz. Ama bugün bu gerginliği atacak, çok dinlendirici bir gün geçireceksiniz. Haftanın ilk günü küçük bir mutluluğunuz var. Bu sevinç sizi bütün hafta götürecek. Prensiplerinize çok bağlı yaşıyorsunuz. Bu yüzden genelde kendinizle barışıksınız. Üretkenliğinizin desteğe gereksinimi var.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, maddi kazanç, manevi tatmin, başkalarına olan desteğiniz, hep birlikte sözünü kendinize düstur edişiniz, niyetiniz size yeni kapılar açabilir. Saat 04:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, hem akıllı hareket etmenin hem de bilinçli isteklerinizi elde etmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Şu aralar elinizden geldiğince otoritelerle anlaşmaya, ortayı bulmaya çalışıyorsunuz. Ancak buna rağmen yaşadığınız sıkıntılar verimli çalışamamanıza neden oluyor. Usta mıyım yoksa çırak mı,,,köle miyim yoksa kurban mı diye düşünebilirsiniz. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü, güne uykunuzu almamış şekilde uyandıysanız bu saatlerde kendinizi biraz yorgun hissetmenize neden olabilir. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süre, maddi düşünmenin, rahatımıza düşkünlüğün, zorlanmaya gelememenin işaretidir. Kişi değerlerine saygı gösterilmesini bekler. Yeni bir buluşma için pek uygun zaman olmasa da, aşkta ne istediğinizi, ne beklediğinizi belirlemenizde yardımcı olabilir. Kişi her bir noktayı güvenlik çerçevesinde gözden geçirir. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içindeki rutinini bozacak olaylar kapıda! Özellikle aile büyükleri ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelirken, hiç ummadığın kişilerle telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsin. Öğrenmeye meraklı yapın, hâkim olmadığın konularda bile hızlı ilerlemeler kaydetmeni sağlıyor. Maddi anlamda kendini rahatlatabileceğin birfırsatıyla karşı karşıya kalabilirsin. Alışılmışın dışına çıkma isteğin artabilir. Arkadaşların, daha farklı şeyler deneyimleyip, kendini bulmaya çalışman karşısında desteğini esirgemeyecek. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Bugün kendine özel zaman ayırmak ve dertlerinden kurtulmak isteyebilirsin ancak ailene karşı sahip olduğun görev ve sorumluluklar, zihnini meşgul edebilir.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza ilişkileriniz kanalıyla yeni bir renk gelebilir ve yaşamınızda yeni başlangıçlar yaparak dümeni ele geçirebilirsiniz. Bekar oğlaklar ise nihayet uzun süreli birlikteliklerini evlilik kararıyla taçlandırabilirler.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Severek yaptığınız bir işe odaklanmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Sahnesi olan uğraşlar, sanatsal uğraşlar için hareketli bir gündesiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde otorite konumundaki insanlar sizi beğeniyor. Üst konumlara çıkmanız an meselesi.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sevdiklerinizle veya aşk hayatınızla ilgili konuların ağırlığını, yükünü biraz daha fazla hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise detaylar, ince işler biraz daha önemli hale geliyor.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü evde geçirme arzunuz yüksek olsa da, ani gelişecek işler nedeniyle faliyetler artacaktır. Huzur arayışınız, günlük rutinlere yenilebilir. Zihnin sizi yormasına izin vermeden, bedensel hazlara önem verirseniz, haftaya verimli başlarsınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay günlük işlerinizi ikiye katlar. Bol bol danışmanlık yaparsınız. Öğretmen ruhunuzla ofis arkadaşlarınızın kararsız düşüncelerine ışık tutarsınız. Gün içinde plansız programları yönetebilirsiniz. Elleriniz hassas olabilir, sakarlıklara dikkat edin. Romatizmal ağrılarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Diyafram nefesi çalışmasını ihmal etmeyin.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 53" R
Ay
Başak
04° 21' 52"
Merkür
Boğa
00° 41' 32"
Venüs
Boğa
20° 39' 58"
Mars
Koç
11° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 45"
Satürn
Balık
17° 50' 05"
Uranüs
Boğa
23° 16' 15"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 13"
Lilith
Başak
25° 06' 33"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>