Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin değişken tavırları sizi düşündürüyor. Günü gününe uymayan bir sevgili ile nereye kadar götüreceğinizden emin değilsiniz. Ama bu kadar kafa karışıklığı yaşamanıza rağmen onunla bu konuyu henüz konuşmadınız.

Yakında önce düşüneceğiniz ama sonradan geri çevireceğiniz birteklifi alacaksınız. Geçen haftadan pek ciddiye almayıp ertelediğiniz işler, yorucu birhaftası geçirmenize neden olacak.

Önümüzdeki günlerde elinizden iyi miktarda bir para çıkacak. Ama bu para hayırlı bir işe gidecek. Dardaki bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Bankadaki birikiminizi bu koşullarda bile yavaş yavaş çoğaltıyorsunuz.

Her türden yanlışın üzerine onlardan öç almak ister gibi gitme huyunuz var. Bu huyunuz yanlışa sebep olan insanları biraz eziyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle birlikte olmaya can atan dostlarınıza karşı biraz ihmalkarlık içindesiniz. Duyarsızlığınız süreklilik arz etmesi halinde sorunlar yaratabilir, dikkat edin. Sevecensiniz. Bu özelliğiniz aile ilişkilerinde birçok eksiğin tamamlayıcısı oluyor. Bir başka şehirde ya da ülkede yaşayan bir yakınınızın ziyaret haberi sizi çok mutlu edecek. Bu ziyaret sürprizlerle dolu olabilir.

31 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir zaman diliminde olacaksınız. Bugün finansal işlerinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Daha fazla maddi getiri elde etmek için arayışlara girebilirsiniz. Ay'ın Güneş ile kurduğu pozitif açı da doğru riskler aldığınızda maddi anlamda güçleneceğinizi gösteriyor. Mars İkizler burcuna bugün itibariyle geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar kronik bir rahatsızlığınız varsa üstüne düşmeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz. Yorgunluğa bağlı sağlık problemleriniz de ortaya çıkmış olabilir. Ofiste çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Bazen sinirleriniz gerilse de emekleriniz takdir edilecektir. Evcil hayvanınıza vakit ayırmanız gerekebilir.

31 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sessiz kalmayı tercih ediyorsun!Mücadele gezegeni Mars bugünden itibaren değişken bir burçta hareket etmeye başlıyor. Erken uyandığın güne yorgun devam etmenin nedeni, bil ki baharın gelişidir. Geçmişin bugününde! Duygusal yaşamında, geçen aylarda seni üzmüş bir arkadaşın beklenmedik bir anda sosyal medya yoluyla seninle iletişim kurabilir. Bu durum karşısında biraz sessiz kalmayı, görmezden gelmeyi tercih edeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Son zamanlarda düzensiz yeme alışkanlığın artmış olabilir. Bu durumun önüne geçmek için daha temkinli hareket edeceksin.

31 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için bütün olumsuz duygulardan ve negatifliklerden kurtulma zamanı olmalıdır. Geçmiş biraz canınızı acıtıyor olsa da herşey biranda değişim gösterebilir. Biraz sabırlı olmalısınız.

31 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mars'ın İkizler burcuna ilerlediği bugün, düşüncelerinize yeniden şekil verebilirsiniz. Parasal konularda gayret gerekebilir. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel hayat dengesini kurdunuz. Artık hedefleri büyütmeniz gerekmekte. Yeni planlamalar için uygun bir gün. Makul hedeflerle hayatınıza hareket getirebilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak; maddi ve manevi değerlerinle ilgili alternatif çözümler geliştirebilir, gelirlerini artırmak için sıra dışı fikirler ortaya atabilirsin. Aileden gelecek beklenmedik destekler önüne farklı fırsatların çıkmasını sağlayabilir. Ancak önümüzdeki günlerde çalışma hayatında yorucu ve yıpratıcı bir tempo seni bekliyor olabilir.

31 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay Kova burcundaki yolculuğuna devam ederken savaş ve mücadele gezegeni Mars 15 Mayıs'a kadar İkizler burcuna geçiyor. Gündelik hayattaki yoğunluğa yetişmekte zorlanırsınız. Önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Sağlık kontrolünden geçmek için uygun bir dönem. Evcil hayvanınızın sağlığı bozulabilir. Tedavisini yaptırmayı ihmal etmeyin.

31 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların ön plana gelmeye başladığı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Alışverişe çıkarsanız, büyük masraflara girmemeye çalışın. Satın aldığınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını doğru değerlendirmelisiniz.

31 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>