Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Bulmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Her daim hassas bir insan oldun. Fakar bugün sinir sisteminin tıpkı güzelce akort edilmiş bir enstrüman gibi olduğunu göreceksin. Başına gelecekler duygularını tetikleyecek. Başkalarının acısını ve sıkıntısını kendininmiş gibi hissetme ihtimalin yüksek. Bu farklı hisleri çözümlemeye çalışmak biraz şaşırtıcı hissettirecek! Kendine karşı nazik ve iyi ol.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi idare etmekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız tam anlamıyla çözüme ulaştıramadan bir sorundan diğerine atlıyor. Bugün çözüm bulmak için uygun bir gün değil. Araştırma yapıp sorular sormak ve bulguları toparlamak sizin için çok daha iyi olacaktır. İletişim kanallarınızı açık tutun ve herhangi birinden aldığınız cevapları nihai addetmeyin. İşleri aktif ve yüzeysel tutarak pek çok şey başarabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz kişinin başka bir şehirde olması sizi yalnız ve güvensiz hissettirebilir. Ancak bu düşücelere kapılmadan kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Rahatlayın ve sabredin.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişim ve eğitimin için yoğun bir şekilde araştırmacı olduğun bir gün. Fikir almak ve fikir vermekten geri durmuyorsun. İçindeki gücü sonuna kadar hissediyorsun. Evindeki bazı beyaz eşyalarda ufak aksaklıklar yaşayabilirsin. Yaşantına ortak ilgi alanlarınızın kesiştiği insanlar katılabilir. Eğitim hayatı devam eden bir Oğlak burcuysan öğrenci işleri ile bazı konular hakkında konuşabilir, bilgi alabilirsin.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerdehayatınızda bazı aksilikler yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Konsantrasyon sağlamak bugün biraz zor olabilir. Parasal konularda önemli bazı görüşmeler yapmanız gerekebilir. Yatırımlarınıza dair yeni bir yapılandırma içine girmeyi seçebilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumluluklarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili yeni haberler alacağınız zamanlar olabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. İşte beraber çalıştığınız kişilere karşı daha iyimser davranmakta fayda olabilir.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek güç ve motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Kendinizi motive edebileceksiniz. Çevrenizden büyük destek göreceksiniz.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışverişe çıkarken yanınıza ihtiyacınız olandan daha fazla para almamaya dikkat edin. Aksi taktirde çok fazla gereksiz harcama yapabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde günlük rutinlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile ilişkileriniz veortaklıklarınız ön plana çıkıyor. Yakınlarınızla duygusal paylaşımda bulunmak iyi gelecektir.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuların ön plana gelmeye başladığı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Alışverişe çıkarsanız, büyük masraflara girmemeye çalışın. Satın aldığınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını doğru değerlendirmelisiniz.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinize ayırdığınız zamandan memnunsunuz. Evinizle ilgili bazı konularda değişiklikler yapma ihtiyacındasınız. Partnerlik ilişkilerinde, tutku alevlenebilir veya enerji negatif bir şekilde tartışmalar üzerine yönelebilir. Enerjinizi yönetmeyi başarabilirsiniz. Özelliklehayatınızda yoğunluk ve şans sizinle.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün ilk saatleri işle ve koşuşturmayla geçebilir; ama henüz hedeflerinde netleşmediğin için nereye varacağını da bilemeyebilirsin. Fakat günün ikinci yarısında karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay ile ilişkilere karşı olan hassasiyetin ve duyarlılığın artabilir.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 54" R
Ay
Oğlak
28° 23' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 55"
Venüs
Boğa
01° 16' 57"
Mars
Balık
29° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 35' 45"
Uranüs
Boğa
22° 21' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 18"
Lilith
Başak
23° 21' 48"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>