Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi ayakta tuttuğuna inandığınız kıstaslardan biri de özveri. Bu nedenle ilişkide daha fazla veren taraf olarak gözleniyorsunuz. Partnerinizin değerbilirliği de şansınız oluyor.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor. Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak.

Zorunlu olarak ele aldığınız bazı ilişkiler sizi yoruyor. Yalnız bu zorunluluğu hayat değil, siz kendiniz tespit ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice tahrik edebilir. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının desteğine duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güçlü olma arzumuz büyüyor. öğretme ve belli bir disiplinle çalışma, işinize sahip çıkarak güvenle ilerlemeniz yönünde önemlidir. Eş veyaortağınızdan destek görebilirsiniz. Bir ufak kredi çekerek başlarsınız. Daha sonra geliştirir ve işinizi büyütürsünüz. Eğer bir işe girecekseniz mutlaka sigortalı olunuz. Bir başka görünüm, aile içinde bazı konuların sizi gergin hale getirebileceğini işaret ediyor. Olgunlukla ve karşılıklı iletişimi önemseyerek yaklaşımda bulunursanız bunlar çözümlenebilir. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, evde veya bir ortamda iletişimde bulunmak, yazışmak, konuşmak anlamında işleriniz olabilir. Bir mesele üzerinde düşünürken bir anda farklı bir şeyle uğraşabilirsiniz. Ev içinde yapılacak işlerinizi hızlı biçimde bitirip kafanıza göre takılmak istersiniz. Bir yandan duyarlı tepkilerde bulunurken diğer taraftan bir şeye kızdığınızda ağzınıza geleni söylersiniz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarf etmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, dinlenmek, enerjimizi toplamak, ruhumuzu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak açısından gayet olumlu. Tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, yeni bir planlamada bulunmamak daha doğru olur. Saat 23:37 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyen Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün. İşlerini hızlı şekilde halletsen de bazı aksilikler sana engel olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Annemizle ilişkilerimizde ve aile sıcaklığı gördüğümüz alanlardan sürpriz bir şekilde güven duygusu içerisinde olacağız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış nedeniyle kararlar alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarını toparlamanız gerekebilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay spiritüel gelişim karşısında fiziksel, bedensel ihtiyaçları, sağlık ve beslenme konularını gündeme getirebilir. Gerçekçi, doğru ve objektif yaklaşımlar gerektiren bir dolunay olabilir.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay spiritüel gelişim karşısında fiziksel, bedensel ihtiyaçları, sağlık ve beslenme konularını gündeme getirebilir. Gerçekçi, doğru ve objektif yaklaşımlar gerektiren bir dolunay olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işleriniz konusunda bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları kolay alacaksınız ve bu sizi çok mutlu edecek.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın ardından artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>