Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duyguların harekete geçebilir! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu an aşk hayatınızı daha iyi hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu sizin için hiçbir zaman kolay olmadı. Eski sevgilinize karşı olan duygularınızdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu süreçte, büyük potansiyele sahip bir ilişkide olabilirsiniz. Geçmişte kalan kötü enerjilerin şu anki aşkınızı etkilemesine izin vermeyin. Sevgilinizle geçirdiğiniz özel anlara odaklanın ve onları anlamlı kılın!

Diğer insanların etrafındayken görünmek istediğiniz türden bir kişi olmak üzerine çalışmalısınız. Örneğin "uzman" rolüne ya da her şeyin cevabını bilen birisi rolüne bürünebilirsiniz. Bir kişilik kazanmanın yanlış bir yanı yok, ama bu kadar rahatsız edici birini seçmeseniz de olur? Neden sadece görünmek istediğinizi değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da düşünüyorsunuz.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ve ara vermeden uzak yerlerdeki ya da yabancı ülkelerdeki kişilerden gelen elektronik postaları yanıtlayabilirsiniz. Bir seyahat için ayarlamalar yapabilir ya da eğitimle ilgili bir projenin parçalarını bir araya getirebilirsiniz. Şu an bu size rutin birgibi görünebilir fakat bu sizi yanıltmasın. Uzun vadede hayatınızda büyük değişimlere yol açabilir, o yüzden hazırlıklı olun.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Ay ve Uranüs arasında oluşan güzel kontak sayesinde güne uyandığınız gibi sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi yükselten, mutlu haberler alabilirsiniz. Ay ve Güneş arasındaki olumsuz açıyla birlikte sizler de kariyer hayatınızda gergin anlar yaşayabilirsiniz. Siz güzellikle sorunları çözmeye çalışırken karşı tarafın baskın tavrı canınızı sıkabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların harekete geçebilir! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Kendine güvenin tam! O yüzden de bugün başkalarının fikirlerini fazla dikkate almak istemeyeceksin. Doğa sporlarına ilgin artabilir. Yüksek yerlere gidip, dinlenme ihtiyacı hissedebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle ortak birçok yönünüzün olması, duygularını harekete geçirebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde bir güç savaşı içinde olmamaya özen göstermeli ve üçüncü kişilerin dahil olduğu bazı kıskançlık olaylarına girmemelisiniz. Yaşadığınız olayları bütünü ile değerlendirin. Yargılama yapmayın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda iken şahsi alanda daha isteklisiniz. Ancak ailevi alanda sizi meşgul eden sınırlamalar da söz konusu olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilginin gücü ile hareket edeceğiniz ancak bir o kadar da yeniliği hayatına alamayan bir hale bürünebileceğiniz bir gündesiniz. Mümkün olduğunca açık fikirli olun.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte kariyerinizde,hayatınızda enerjinizi daha çok alabilecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hedefleriniz, planlarınız doğrultusunda çalışmaktan vazgeçmeyeceksiniz ancak bunu yaparken üstlerinizle, yaşlı veya olgun kişilerle, otorite pozisyonundaki kimselerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkanızda çok desteğiniz var ve birçok kişi sizi başarılı görmek istiyor. Yeni başlangıçlar için güçlü bir noktadasınız, yaşamınıza yeni fikirleri dahil edeceksiniz. Günün enerjisinden faydalanın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayattaki sorumluluklarınızı yeteri kadar biliyorsunuz. Gereğinden fazlayüklenmeyin. Sonra bu sizin göreviniz haline gelir.İkili ilişkilerden beklediğiniz desteği göremeyince asabi ve sinirli olmak hiçbir şeyi çözümlemez. İletişim kurarak sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Ekonomik anlamda zorlanmalar ruhunuzu karartmasın. Her tünelin ışıklı bir çıkışı vardır.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi evde şımartmak isteyebilirsiniz. Oğlak burçlarının yoğun çalışma tempolarından dolayı gerçekten de dinlenmeye ihtiyaçları var. Güzel bir yemek pişirip, ayaklarınızı uzatıp bir film izlemek size çok iyi gelecektir. Ruh sağlığınız için kendinize zaman ayırmanız çok önemli.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne gönül ilişkilerin açısından sürpriz bir gelişmeyle başlayabilirsin ve duygularını ortaya çıkarmak sana iyi gelebilir. Burcunda ilerleyen Ay, pozitif yönde seni desteklerken, egolarına ve güç savaşlarına da oldukça açıksın. Sorumluluklarının bilincinde olmana rağmen, gün içinde ertelediğin ya da ciddiye alamadığın konular problem çıkarabilir

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 49' 41"
Ay
Kova
15° 11' 19"
Merkür
Koç
17° 30' 48"
Venüs
Boğa
02° 46' 47"
Mars
Koç
00° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 40"
Satürn
Balık
16° 42' 06"
Uranüs
Boğa
22° 25' 47"
Neptün
Balık
28° 57' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 24"
Lilith
Başak
23° 29' 53"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>