Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tedbir Almak Durumunda Kalabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma modunda olabilirsiniz. Müzik çalmaktan veya şarkı söylemekten hoşlanıyorsanız, bunu bugün yapmak isteyebilirsiniz. Ya da kendinizi iyi bir yazar olarak görüyorsanız, bir şiir, kısa bir hikaye ya da mizahi bir makale üzerinde çalışırken eğlenebilirsiniz. Bu esprili hayal gücünüzü kullanmaya cesaret edin. Sanatsal çabalarınız hakkında başkalarının ne düşüneceğine çok takılmayın. Kendinizi gerçekten ifade edin, ve yeteneklerinizi yürekten ortaya koyun.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Modun inişli çıkışlı olabilir. Kendine karşı nazik ol. Eğer bir konu hakkında stres yaşıyorsan, bunu bugün çözmeye yönelme. Daha dengeli ve pozitif olduğunda bunu gerçekleştir. Gün boyunca enerjik egzersizler yaparsan kendini daha iyi hissedersin. Uzun bir yürüyüşe ya da bisiklet sürmeye çık. Terleyerek toksinlerini atabilirsen, daha huzurlu olursun. Sonrasında, karşına çıkan her şeyle mücadeleye hazır olmuş olursun!Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

6 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde maddi & manevi paylaşımlar gündeme gelebilir. Bir destek verme, destek ihtiyacı olabilir. Aşk ilişkilerinde ve partnerlikte tutkular, arzular öne çıkabilir. Duygularınız aniden değişebilir.

6 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışılmışın dışında tavırlar sergileyebilirsin. Ailen ile bu konuda karşı karşıya gelsen de onları kırmak istemiyorsun. Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan bir dizi tedbir almak durumunda kalabilirsin. Dış görünüşünde yaptığın radikal değişiklik gözüne güzel görünüyor. Yeni oluşturduğun tarzına ısınıyorsun.

6 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle parasal konuları konuşmak için hareket edebileceğiniz bir gün olabilir. İsteklerinizi dile getirirken yargılayıcı olmamaya çalışmalısınız. Herkesin sizin gibi bir düşünceye sahip olmadığını düşünmelisiniz. Empati yapmayı deneyin. Kendi içinizde çözemediğiniz duyguları partnerinizle konuşmaktan çekinmeyin.

6 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek hassasiyetler içindesiniz. Aynı zamanda düşüncelerinizde daha pozitif olmaya dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçe, planlama ve finans konularında dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış ya da şanssız hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğrudan ve dürüstçe konuşmanın çoğu zaman verimli olabileceğini biliyorsunuz, ancak bugünkü iletişim tarzınız düz olmaktan çok ince olmalı. Biri beğenmediğiniz bir şey söylediğinde hemen yanıt vermek yerine bekleyin ve detaylara odaklanın.

6 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz daha içe dönük bir enerjide olabilirsiniz. Kendinizle olmak, finansal konuları, geçmişi, krizleri düşünmek isteyebilirsiniz.

6 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın tuhaflıklarından zevk alıyorsunuz. Bugünyerinizde karşınıza birtakım engeller çıkabilir, fakat pes etmeden ilerlemeye devam etmelisiniz. Çekingen olmaktan vazgeçin ve duygularınızı gizlemeyin.

6 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karışık düşünceler içindesiniz. Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların kaynağı olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda temkinli hareket etmelisiniz. Yanlış ilişkilere karşı kendinizi frenlemelisiniz.

6 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 02"
Ay
Kova
18° 23' 56"
Merkür
Koç
17° 37' 31"
Venüs
Boğa
03° 03' 44"
Mars
Koç
01° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 53"
Satürn
Balık
16° 43' 18"
Uranüs
Boğa
22° 26' 35"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 11"
Lilith
Başak
23° 31' 24"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>