Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aileni Ziyaret Edebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 70%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

İş yerindeki otoriteniz hakkında problem mi yaşıyorsunuz? Kendinizi anlatmakta zor zamanlar mı geçiriyorsunuz? Eğer öyleyse, projelerinizi, maceranızda sizi takip edeceğini umduğunuz insanlara ayrıntılı olarak açıklamayı düşünüyor musunuz? İş arkadaşlarınızın sizi körü körüne takip etmelerini bekleyemezsiniz. Onların da yaşamlarını sürdürebilmelerinin yanı sıra, kendi amaçları ve öncelikleri de vardır.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Bütün gün kanepede oturmak isteyebilirsin. Çok fazla enerjin olmayacak; ki bu gayet normal! Belki de bir günü rahatlamaya ayırman gerekiyor. Genelde kendini zorlamaya meyillisin ve bu da bazen seni olumsuz etkiliyor. Aile üyelerinle birlikte biraz hoş vakit geçir. Öğlen şekerlemesi yap. Filmler izle. Şarjını doldurmak için basit ve eğlenceli şeyler yap!Hangi yöne gideceğinizi bilememek konusunda çok güçlü bir korkuya kapılmış olabilirsiniz. Bir yandan duygusallaştığınızı ve ağır basan duygularınızla yüzünüzü geçmişe döndüğünüzü görebilirsiniz. Diğer yandan sizden çok daha fazla kez bu sıkışmayı yaşamış ve size hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiğini söyleme hakkını kendilerinde bulan otorite figürlerince kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizin bu iki senaryoya da takılı kalmaması için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve sorumluluklarınız öne çıkabilir. Görevlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler almalı, gün içinde sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz. Başvurular, başvuruların sonuçlanması olabilir. Eğitim ve sınavlarla ilgilenebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının yeni kurduğu işe ortak olabilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Oğlak burcuysan akşam aileni ziyarete gidebilirsin. Onlarla uzun uzun sohbet etmeyi özlediği düşünebilirsin. Akşam erken uyuman gerekse de yeni başladığın diziyi bitirmek için geç uyuyorsun.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek adına bazı kararlar alabilirsiniz. Umudunuz tükenmek üzere gibi hissediyor olsanız da hayallerinize doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz. Sadece hayatın gerçeklerini hesaba katmayı ihmal etmemelisiniz. Geçmiş hayatınızı hatırlatmak isteyenlere karşılık olarak dişiniz tırnağınızla bu seviyeye geldiğinizi göstermelisiniz. Kıskananlar oldukça sizlerin başarısı artarak devam etmelidir. Bu doğru yolda olduğunuzun kanıtıdır.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem kendinizin hem de başkalarının hayatını iyileştirecek fikir ve ilhamlara açık olabilirsiniz. Sosyal açıdan kendinizi hareketli hissedebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hatalarınızı defalarca tekrarlamak, bakış açınızın doğru olduğuna onu ikna etmek yerine partnerinizi kızdırabilir. Hatalarınızdan der çıkarın, daha çok huzur bulacaksınızdır.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sağlık, çalışma hayatı ve günlük rutinler konularını ön plana taşıyor.Önümüzdeki birkaç günhayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Ekip çalışması yapabilmek bugün girişeceğiniz işlerde önemli olacaktır. Doktor kontrolünden geçmek ve check up yaptırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize sadakatsizlik yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Patronunuza vearkadaşlarınıza ne kadar başarılı bir insan olduğunuzu göstermenin zamanı geldi. Gün boyunca enerjik ve neşeli hissedeceksiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>