Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çalışkansın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinize öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Şu anda ailenizde bir sürü şey olabilir: belki çocuklarınızın yeni kıyafetler alması veya bir spor etkinliğine gitmesi gerekiyordur? Bu arada, diğer akrabalar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Bugün bir akşam yemeğine ev sahipliği yapabilirsiniz. Şu anda ailenize odaklanmaya çalışın ve onlarla zaman geçirmenin tadını çıkarın.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Bazı günler motive olmak zor gelebilir, ancak bugünün onlardan biri olmadığı kesin. Aklınız etrafınızla uyum içinde ve ayaklarınızın yere sağlam basması dilediğiniz şeyleri zihninizde canlandırmanıza yardımcı oluyor. Zamanınızın kısıtlı olduğu duygusu sizi hemen harekete geçmeye teşvik ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantığınızla hareket etmek isteyebilir ve kendi değer yargılarınıza, kendi yaşam felsefenize daha sıkı tutunma eğiliminde olabilirsiniz. Fakat inatçılık ve fanatizm yaşamın size açacağı kapıları ve fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok işi aynı anda yaparken, çevrene vereceğin izlenimler senin için yeni fırsatların oluşmasını sağlayabilir. Çalıştığın yer ile ilgili huzursuz olduğun konuları açıkça ifade etmek isteyebilirsin. Haklı haksız tartışmasına girmeden insanları dinlemek ikili ilişkilerini kontrol etmeni sağlayacak. Kronik rahatsızlığı olan bir Oğlak burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda orta yolu bulmak için girişimleriniz olacaktır. Yorucu zamanlar içinde olasınızda bu arabuluculuk size olayların iç yüzünü gösterecek ve çevrenizi yeniden gözden geçirmenize ve daha farklı bir iletişim içerisinde olmanıza vesile olabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili bütünü görüp, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam iç uyumunuzu hissedebilirsiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi yeterli görmeyebilirsiniz. Sessiz bir şekildekonusunu takip edecek ve yine sessiz bir şekilde planlarınıza yöneleceksiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlardaki bazı değişiklikler,ve yaşam dengenizi tekrar kurmakta zorlanmanıza sebep oluyor. Bir süre daha idare edebilirseniz bir mola fırsatında işleri tekrar yoluna koymayı başaracaksınız. İhtimalleri düşünüp stres yaptığınız bir konu hiç de sorun olmadan çözülebilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınızın daima size açık

6 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerginliklerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. İkili ilişkilerde kendinizi net olarak ifade edemediğiniz sürece yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Sarf edecek olduğunuz kelimeleri özenle seçmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal işbirliği içinde olduğunuz kişilerle, yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştırabilir. Onlarla büyük enerjinizi birleştirmeli ve çevrenize şans vermelisiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>