Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için girişimleriniz olacak. Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokacak.

Canınızı sıkacak bir konuşma yapabilirsiniz. Size yönelik bir güvensizlik olarak değerlendirdiğiniz davranışlar belli nedenlere dayanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu sizi bugünlerde yönlendiriyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Coşkulu ve oldukça aktifiz. Ancak bir o kadar da hakimiyetçiyiz. Canımızı sıkan bir şey oldu mu, tepki gösteririz. Evde yapılacak işlerimiz varsa onlarla uğraşırız. Ailevi konularda sözümüz dinlensin isteriz. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, ailemizi ve bizi direkt olarak ilgilendiren konularda kendi bildiğimiz gibi hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Maddi konulardaki bazı sürpriz gelişmeler can sıkmıyor değil ancak idareli gitmek, dikkat etmek tabii ki iyi olur. Saat 13:57 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırsın sayesinde yapamayacağın hiçbiryok. Ancak yüksek beklentilerin sabırsız davranmana neden olabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün başkalarına verdiğiniz sözleri tutma aşamasında kendinizi fazlasıyla zorlayabilir ve bu konuda yine kendinizi suçlayabilirsiniz. Herkese ve her şeye yetişmek zorunda olduğunuzu düşünmek sizleri farkında olmasanız da yıpratıyor. Bugün bazı programları iptal etmeniz ve gelecekteki bir tarihe ertelemeniz gerekebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hırs yaptığınız işlerde mücadele var. Ayrıca ev ve güvenlik konularına da dikkat etmek gerek. Evde daha sabırlı olmaya gayret etmelisiniz. Ailevi bir konuda yeni başlangıçlar, eve ait değişiklikler yaşanabilir. Bitişler ve yeni başlangıçların bir arada yaşandığı bir gündesiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili konular ve anılarınız gündeme gelebilir. Özellikle ailenizle ilgili geçmişi çok fazla kurcalıyor olabilirsiniz. Sözlerinizle ve yazılarınızla kendinizi çok güzel ifade edebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar bugün içinizi rahatlatabilir. Fikirsel yardımlar alabilirsiniz. Gün içinde aktiviteleriniz ve eğlenceli olaylar artmaya başlayacak.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız. Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkün.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 47' 15"
Ay
Kova
14° 36' 23"
Merkür
Koç
17° 29' 36"
Venüs
Boğa
02° 43' 43"
Mars
Koç
00° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 41' 53"
Uranüs
Boğa
22° 25' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 16"
Lilith
Başak
23° 29' 36"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>