Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gereken Tepkiyi Gösteriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Bugün sizin için çok hızlı geçebilir. Gezegenlerin enerjileri olayları hızlandıracak ve etrafınızdaki bir hareketlilik yaratacaktır. Sıkı durmaya çalışmak çok zor olabilir! Bugün konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın ve yapabiliyorsanız sık sık mola verin. İş arkadaşlarınızdan, müşterilere, müşterilerden arkadaşlara düzinelerce insanla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri, toplantılar ve e-postalar açısından yoğun bir gün olabilir.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Büyük bir enerji ve özgüvene sahipsin şu ara; bu harika ve heyecan verici elbette ama bunun seni tehlikeli deneyimlere ve kazalara açık hale getirdiğini de unutma. Eylemlerinde de çok daha atılgan ve agresif olduğunu fark edebilirsin, özellikle de birisi duygusal açıdan senle ters düştüğünde. Duygusal iritasyon kendini umursamaz tavırlarla gösterebilir; öfkeni hak etmeyen insanlara yöneltebilirsin.Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığıyla ilgili rahatsızlıklar duyabilirsiniz. İç huzursuzluk ve kaygı, panik durumları beden sağlığınızı zorlayabilir. Zihnen ve bedenen rahatlamaya ve sağlıklı beslenmeye çalışın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında dağıldığını düşündüğünün her alanı toplamak isteyebilirsin. Bugüne kadar iyimserliğini ve iyi niyetini suiistimal eden insanlara karşı daha tepkili olabilirsin. Sakinliğini korumalısın. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı taraf ile ciddi adımlar atmak isterken bazı maddi sebepler engel oluşturabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun yolculuk planları yaparken beklenmedik aksilikler seyahatin ertelenmesine neden olabilir. Zaman ve şartlara adapte olmaya çalışırken bir yandan da ilerleyen tarihler için işlerinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onların size olan sevgisi sizin hayat enerjinizi arttırırken varlığınızın gelişimine de destek oluyor. Sevildiğinizi bilmek sizin için oldukça önemli bir konumda.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O zor kişiyle zaman geçirmek bugün sizin için kritik öneme sahip, bu nedenle onunla bir süre yalnız kalmak için bir fırsat gördüğünüzde, bunu kullanın. O da konuşmaya hazır, bu yüzden işler çok çabuk çok ilginç bir hâle gelelebilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düzenlenmesi gereken konular ve çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Oğlak burcu ikili ilişkileri fazla kurcalamayın. İlişkideki dominantlığını göstermenin, ilişkinizi yönetmenin başka yolları da var. Kendinizle olan konuşmalarınızı tamamlayın, sonra partnerinizle olan konuşmaları gerçekleştirin. Maddi anlamda güzel gelişmeler devam edecektir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda olan bazı tartışmaları çok kafanıza takıyorsunuz. İş yerinizdeki motivasyonunuzu arttırın ve kendinize inanın. Arkadaşlarınız ile birlikte çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin işlerinin yoğun olması belki de yalnız kalmanıza ve öfkelenmenize neden olabilir. Ama biraz anlayışlı olmanız gerektiğini siz de kabul etmelisiniz. Bugünlerde işinize gösterdiğiniz aşırı reaksiyon, sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınarak, uyum sağlayabilmek için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>