Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kafan karışıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.İnsanların içyüzünü görme ve kelimeleri ardında saklanan güdüleyicilerini anlama kapasitesine sahip olduğunu farkedeceksin. Bu ilginç gün içinde, müthiş araştırma ve sorgulamalar başlatabilirsin. Tabi kimseyi rahatsız etmeden. Konuşmaları daha derin bir seviyeye getirmek için yeni sağladığın bilgilerden oluşan birikimini kullanmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Güne başladığınızda aklınızda geçmişteki yaşadıklarınız olabilir. Hala sizin için netleşmeyen sorulara cevap arayabilirsiniz. Bu gönül ilişkisiyse içiniz içinizi yese de sessizliğinizi koruyabilirsiniz. Sağlığınızda ise geçmişte sizi zorlayan rahatsızlıklarınızın düzeldiğini görebilirsiniz. Hislerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafan karışıyor!Çalışma tempondaki ritmini düzenli olarak devam ettirmek isteyeceğin bir gün. Son dakika gelişen olaylar, toplantıların iptal edilmesine neden olabilir. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, çalışma şartlarında değişikliğe gidebilirsin. Sorumluluk yüklendiğin her konuda kafanı kurcalayan konular olabilir. Aslında hayatında feragat etmek istediğin konular var ama hala emin değilsin. Özellikle ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan bugünlerde özgürlüğünün kısıtlandığı fikrinden kurtulamıyor olabilirsin. Sana tavsiyem; şimdi almayı planladığın kararların uzun vadede de sonuçlarını düşünmen yönünde…

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantizmin fazlasıyla devrede olduğu bugün sevgiyi hissetmek isteyebilirsiniz. Bunu beklenti haline getirmek yerine sizler çevrenize yansıtabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen nedenlerden bitişler olabilir. Olayları kabullenme içinde olabilirsiniz. Farkında olmadığınız konularda dikkatsiz davranıp hata yapabilirsiniz. Uluslararası konularda dikkat edilmesi gereken zamanlar olabilir. Ani tepkilerden dolayı işleriniz aksayabilir. Bugün sizi yoğun birtemposu bekliyor olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi baskı altında ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de rahat hareket edebilmek için sesinizi yükselteceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz insanlarla, hatta huysuz kişilerle bile her türlü yoğun duygusal teması arzuluyorsunuz. Aşırı arzular sizi içki meclislerine yönelte bilir. Aşırı müsamaha sonrasında nasıl etkileneceğinizi unutmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk en harika duygulardan biridir ve siz onu daha önce hiç olmadığı kadar yoğun deneyimleyebilecek kadar şanslısınız. Yıldızların desteğinin tadını çıkarın!

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Yay burcunda seyahat eden Ay sizin bilinçaltınızdaki enerjiyi açığa çıkartacak. Kolektife açılmak için harika bir gün. Topluluklar yararına etkinliklere katılıp görev alabilirsiniz. Kalça ve kemiklerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Annenizin talepleri sizi yorabilir. Sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar ve bol bol meditasyon yapabilir. Günü olumlamalarınızı tekrarlayarak tamamlayabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli gelişen, değişen yeni olaylar gün içindeki motivasyonunuzu negatif etkiliyor olabilir. Kendinizi akışa bırakmaya çalışabilirsiniz. Bazen siz basamakları çıkmaya çalışırken yukarıdan eser rüzgâr sizi zorlar. Aşağı inin demiyorum ama biraz oturup dinlenebilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; geçtiğimiz günlerde kendini zihinsel olarak çok yorgun hissettiğin bir dönemden geçmiş olabilirsin. Şu ara kendine zaman ayırmalı ve dinlenmek için önüne çıkabilecek tüm fırsatları değerlendirmeye bakmalısın. Yalnız kalmak, kişisel çalışmalar yapmak için oldukça uygun bir gün olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>