Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklikler yapıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Son derece güçlüzekanız ve pratik becerileriniz, ilerlemenizi kolaylaştırmak için hayal gücü ve inovasyonla birleşiyor. Çok uzaklardan alınan bilgiler şu anda özellikle değerli olabilir. Arkadaşlarınızla ve komşularınızla olan ilişkiler sıcak, samimi ve işbirliğine açık olacak. Aşk hayatınızdaki ilişkiler de tatmin edici olabilir. Dışarı çıkıp, felekten bir gün çalmak ve iyi vakit geçirerek biraz stres atın!

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

İnzivaya çekilmiş kimseyi oynamak isteyebilirsin. Birveya kişisel projeye odaklanmış olabilirsin. Bütün zihinsel enerjin bu alana kanalize olabilir. Çalışmanı engelleyecek şeylere karşı neredeyse sıfır toleransın olabilir. İnsanlara biraz alana ihtiyacın olduğunu söyle. Aksi ve huysuz olma; ki öyle olmak istemediğini biliyoruz! Sadece görevlerini tamamlamak adına kesin sınırlar çiz.Çalımından geçilmeyen ve hindi gibi kabaran tiplerden bıkmış olmanız muhtemel. Bunun nedeni aslında sizin hak ettiğinizi düşündüğünüz ilgiyi başka insanların toplamasını kıskanmanız olabilir mi? Böyle olduğunu düşünüyorsanız, ayağa kalkın ve söyleyin bunu. Bilin ki kendinizi övmenizde anormal bir durum yok, zira olduğunuz kişiyle gurur duymakta ve paylaşacak çok şeyiniz olduğunu dünyaya haykırmakta çok haklısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte yeni bir sosyal çevre edinebilir, kendinizi yeni bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yeni ay geleceğe yönelik yeni fikirler ve yeni bir vizyon ve anlayışı da beraberinde getirebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcunda ilerliyor. Aslan burcunda 06:11'de 8 derecede yeniay gerçekleşiyor. Devamında 06:57'de Merkür retrosu artık bitiyor. 23:47 itibariyle Ay, boşlukta kalıyor. Bu yeniayla size şans ve bereket getirecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniayda dilek dileyin gerçek olursa şaşırmayın. Dostlarınız vasıtasıyla hayatınızda yeni kapılar açılabilir. Onlar vasıtasıyla biriyle tanışabilir, hatta bu tutkulu bir aşka bile dönüşebilir. Yeniay hakkındaki yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikler yapıyorsun! Ağustos ayına ateş burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. Bugün bir süredir ulaşmak isteyip ulaşamadığın insanlarla iletişim kurabilirsin. Kendinle ilgili değişiklikler yapman söz konusu olabilir, artık düşünce yapını olumluya doğru hareket ettirmek isteyebilirsin. Çalışan bir Terazi burcuysan, teknoloji kaynaklı bazı sorunlar söz konusu olabilir. Uzun zamandır ilişkin varsa ancak bir türlü toparlayamıyorsan keskin kararlar almak zorunda kalabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, aranızdaki anlaşmazlıklar ciddi kararlar almana neden olabilir. Günlük işlerin baskısını azaltmak için, kafanı dağıtacak etkinliklere katılabilirsin.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde takınacağınız tutumlar ve yaşamanız adına aldığınız kararlar oldukça önem kazanacaktır. Bu tamamen sizin davranış kalıplarınıza bağlı olarak değişim gösterecektir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İlişkileriniz önem kazanabilir. Hırslı bir gündesiniz fakat öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler sorumlu olduğunuz konularda aksamalar meydana getirebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Sizden bağımsız olarak dostlarınız arasında olacak gerginlik size de etki edebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte yeni bir sosyal çevre edinebilir, kendinizi yeni bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yeni ay geleceğe yönelik yeni fikirler ve yeni bir vizyon ve anlayışı da beraberinde getirebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıntıda ve stresli bir arkadaşınız varsa, onu eğlenmesi için dışarı çıkarın. Kendini iyi hissetmesi için sosyal buluşmalar, partiler, beraber spor yapmanız size de iyi gelecek. Beraber şifalanacaksınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplum tarafından tanınan, beğenilen ve takdir edilen bir kişiyle tanışma fırsatını bugün sakın kaçırmayın. Zira bu insan engin kültürü ve görgüsüyle size uzun zamandır arayıp da bulamadığınız mutluluk ve huzuru taşır. Ayrıca tasarım, dizayn konularında estetik duygusu sizinle paralel insanlar hayatınıza renk katar. Sosyal çevrenizdekilerin kalitesi yükselir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı işinize taşımamalısınız. Özelliklearkadaşlarınıza gerginliğinizi aktarmanıza gerek yok. Duygusal anlamda eksiklikleriniz, tamamlayamadığınız bazı konularınız olabilir. Biraz daha sabretmelisiniz. Bir şekilde hayat size bir sürprizle gelecektir. Disiplinle çalışmakta zorlanıyor olabilirsiniz. 

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; uzun süredir uğraş verdiğinve kariyer hayatındaki aksama ve gecikmeler sona ererken, artık hedeflerine yön verebilir ve temkinli adımlarla ilerleyebilirsin. Hayatın tadını çıkartarak eğlenebileceğin gibi, özgür olabileceğin yeni bir ilişkiye de başlayabilirsin. Ancak çevrendekilere uyum sağlamak adına finansal dengeni zorlaman mümkün.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 35" R
Ay
Başak
07° 22' 59"
Merkür
Boğa
01° 00' 55"
Venüs
Boğa
20° 58' 44"
Mars
Koç
12° 10' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 21"
Satürn
Balık
17° 51' 08"
Uranüs
Boğa
23° 17' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 59"
Lilith
Başak
25° 08' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:26

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>