Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Bir Düzene Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 10%

Kalbinizi bugün birine açmayı mı düşünüyorsunuz? Onu şaşırtmayacaksınız! Kendiniz için biraz zaman ayırmak, elinize kalemi alıp duygularınızı özel sayfalara aktarmak çok daha güvenli olacak. Bugün, duygusal patlama yaşayacağınız bir karşılaşma, muhtemelen kafa karışıklığına ve belki de paniğe neden olabilir!

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Düşüncelerini organize etmenin kısmen daha kolay olacağı bir gün ve dikkat dağınıklığından kaçınmayı başaracaksın. Tüm ilgin hedefine dönük. İstediğin alanda ilerleme kaydedebilmek adına bu enerjiden faydalan. Kendini doğrudan ulaşmak istediğin şeye verirsen pozitif sonuçlar elde edeceksin. Enerjinin ve isteklerinin insanlar tarafından emilmesine izin verme. Sadece önündeki yola ve amacına konsantre ol.Devam et ve sen de gösteriye bir katkıda bulun.Ötekilerin yaptıkları tarafından gözün çok korkutulmuş olduğu için dünyayı yeteneklerinden yoksun bırakman büyük ayıp. Unutma ki senin duygu ve düşüncelerin de bir başkasınınkiyle aynı derecede önemli; her ne kadar bu duygu ve düşüncelerini açıklarken çok yüksek sesli ve gösterişli olmasan da. Bugün kendini engelleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

1 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar aşk hayatında şart ve koşullar beklediğiniz gibi olmayabilir. Finansal alanda güçlenmek isteyebilirsiniz. Saat 12.34'ten itibaren gün sonuna kadar şans ve şanssızlıklarla daha sık karşılaşabilirsiniz. Size bugünlerde sorun ve sıkıntı veren durumlarda çözülme, iyileşme yaşanabilir.

1 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını pratikleştirme ve bir düzen getirebilmek adına kararlar alıyorsun. Ev işlerinde sıkıştığını hissedebilirsin. Bu yüzden yardımcı olacak birilerini aramaya dair arayışlara girişeceksin. Akşamüstü, uzak akrabalarından tuhaf telefonlar alabilirsin.

1 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizle doğru yolu bulacağınız özel bir gün. Duygularınıza tercüman olan anlayışlı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Geçmişten taşıdığınız yüklere dikkat edin. Bunların size bugün mutsuzluk getirmesine izin vermeyin.

1 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabileceğiniz zamanlar var. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Bitirmeniz gereken evrak işlerinizle uğraşmak bugün için daha iyi olabilir. Sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

1 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal olarak kendinizi tamamlayacak kişi ile tanışana kadar çeşitli denemelere cesaretle adım atabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz de artabilir.

1 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunay öncesinde günlük işlerinizi halledeceğiniz, detaylı ve hesap gerektiren işlerle uğraşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz evham, kaygı ve kuruntulara kapılmamalısınız.

1 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir başlangıca ihtiyacınız var ama stilistine bunu nasıl söylemelisiniz? Belki saçlarınızda bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. Çevrenizden de fikir almayı unutmayın.

1 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna giriş yapacağı 12:34 itibariyleyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir.Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ile çalışma hayatınızla ve sağlığınızla ilgili konular önem kazanıyor. Venüs'ün Satürn ile karşıtlığıve aile hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Kadınlarla kurduğunuz ilişkiler bugünlerde hassas olacaktır, güç savaşlarına girmemenizde fayda var.

1 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

1 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamış olsanız bile denemeyi bırakmamalısınız. İş arkadaşlarınızdan bazıları, sahip olduğunuz başarıyı kıskanıyor. Gün boyunca neşeli ve zinde olacaksınız.

1 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, kim olduğunuz ve nasıl biri olduğunuz hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Eğer ona tatlı şeyler söyleyemiyorsanız, hiçbir şey söylememek sizin için daha iyi olacak. İşyerinizde arkadaşlarınızdan biri başınızı belaya sokmaya çalışabilir. Çeşitli entrika ve dedikodulara karşı dikkatli olun. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda ki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir

1 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>