Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sevgi Dolusun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Evle ilgili planlarında bir değişiklik olabilir. Artık mahalleni değiştirmeyi düşünüyor olabilirsin. Gazetelerde yer alan apartman dairesi ilanlarına bakabilirsin. Ya da evinin enerjisini yükseltecek yeni bir dekorasyona girişebilirsin. Yeni bir boya veya duvar kağıdı taze bir başlangıç olabilir.Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz bugün. Bir temizlik hastası gibi davranabilirsiniz. Muhtemelen ortalıkta biriken dağınıklıktan bıktınız. Belki de o eski gazeteleri geri dönüştürmenin vakti gelmiştir. Eski dergileri çöpe atar ya da onları bir kütüphaneye veya yaşlı bakım merkezine bağışlarsanız daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün kirli çamaşırlar ve diğer ev işleriyle de meşgul olmak isteyebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dikkatsiz veya kararsız insanlara yakalanmamaya dikkat edin, özellikle gönül meseleleri söz konusu olduğunda. Bugün insanlara duygusal olarak yatırım yapmamaya çalışın. Bununla birlikte diğer insanlarla senkronize kalmak, bugün sizin için eğlenceli ve kolay olacak.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planladığın birçok şey bugün istediğin gibi gitmeyebilir, evet. Ama gün içinde umutsuz olduğun maddi konularda güzel haberler ve gelişmeler alabilirsin. Ailesiyle belli başlı sorunları olan bir Terazi burcuysan, bugün aradaki buzları eritmek adım atabilirsin. İş ortamında her zamankinden daha enerjik tavırlarınarkadaşların tarafından çok güzel karşılanıyor. Aslında bugün senin için romantik bir gün. Sevdiğin insan seni bir konuda çok mutlu edebilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını açıkça ifade edebilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde bazı hassas dengeleri kurmakta olduğunuz bir gün olabilir. Mümkün oldukça çalışkanlığınızı ve becerilerinizi ortaya sunmanız gerekmektedir. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda lütfen bugün daha hassas davranın.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda bugün biraz daha önlemci olmaya bakın. Ancak gereksiz korku ve endişelere yönelmemelisiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi göstermek isteyeceğiniz bugünlerde istediğiniz reaksiyonu karşınızdakilerden alamayabilirsiniz bu da kafa karışıklığına neden olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde tek başınıza zaman geçirme kararı aldığınız bir gün olabilir ancak bugün davetsiz misafirlere de hazırlıklı olun. Merak etmeyin gelen kişi çok sevdiğiniz biri olacak!

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerekiyor.Gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün. Ay'ın Uranüs ile kavuşacağı sabah saatlerinde gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerin ekonomik durumlarıyla ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karar vermekte güçlük çektiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Duygusal olarak biraz karanlık bir gün diyebilirim. Sosyalleşmek iyi gelmez. Güvendiğiniz insanlarla konfor alanınızda zaman geçirmek daha iyi gelecektir. Romantik anlamdaki seçimlerde yanılgıya düşebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün hem maddi hem de manevi olarak sahip olduklarının bilançosunu çıkarmak isteyebilirsin. Kendini güvende hissedebileceğin yatırımlara yönelerek, içinde bulunduğun krizlere akılcı çözümler bulmaya çalışabilirsin. Verimli olacağını düşündüğün anlaşmalar yapabilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>