Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Unutkanlığın Sorumluluklarını Etkileyebilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 50%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Hareket alanın içerisinde birden fazla insan varken ve seni, yapacaklarını belli şekillerde yapmaya zorlarlarken temponu sürdürmek zor olabilir elbette. Bu duruma verdiğin otomatik tepki adapte olmak ve herkese uyumlu davranmak olarak kendini gösteriyor. Fakat bu atak planı, kendini bir uçtan öbür uca sürüklenirken bulduğunda sende sinirsel yıkıma yol açabilir...Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir Terazi olmak ne anlama gelir? Bugün bu soruyu kendinize sormanız için güzel bir gün. Alın size bir ipucu: Terazi bir tür egonun düzeltilmesi durumunu temsil eder, bu da gitgide dünyanın sadece sizin bir uzantınız olmadığını kabul etmek anlamına gelir. Aksine, dünya arzularınıza yenilmemenizi ve bunların gelişiminize giden yolda yalnızca kılavuzunuz olmasını önerir...

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık konuları, ruh ve beden sağlığı öne çıkabilir; önem kazanabilir. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destek sağlamaya çalışabilirsiniz. Hastane ziyaretleri olaiblir. İlişkilerde bazı durumlar elinizde olmayabilir, ilişkileri yönetmek mümkün olmayabilir. Finansal konularda şans çalışabilir. Harcamalarda abartıya kaçmaya dikkat.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutkanlığın üzerinde olabilir. Dolayısıyla sorumluluklarını aksatabilirsin. Ancak aktif bir yapıda olman bu durumun üstünü örtüyor. Evde dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsin. Yapacağın alışverişi internet üzerinden yapmayı planlıyorsun. Bu harcama için ayırdığın bütçeyi kullanıyorsun.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne ruhunuzun geçmiş muhasebesi yaparken başlıyor olabilirsiniz. Hüzünleriniz dalgalanarak artıyor olabilir. Yarınlara umutla bakabilmeniz için geçmişe sünger çekmeniz gerekmektedir. Yaşananlar yaşanmış ve bitmiş olsa da acısıyla tatlısıyla zaman geride kalmış artık. Güneş her sabah yeniden doğmaya devam ettiği sürece yarınlara umutla bakmalısınız.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle ilgili kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınız denge arayışı içinde olabilir. Egonuz ile ilgili kabullenme yaşayabilirsiniz. Etrafınızdakilere fedakârlık yapacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşleriniz askıda kalabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bakış açınız radikal şekilde değişebilir. "Şans" beklenmedik gelebilir, ama bu muhtemelen sadece iyi bir öngörüdür. Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Özgürlükle beraber görevler de geliyor.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz bir gün olabilir, fırsat buldukça gevşemeye, uyumaya imkan tanıyın. Merkür burcunuzun son derecelerindeyken iletişim konularında aceleci ya da tedbirsiz davranmayın.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Unutmak zorunda değilsiniz ama kesinlikle affetmelisiniz. Devam etmeden önce her şeyi iyice sindirdiğinizden emin olun.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ediyor.Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerde bulunabilir, manevi yönünüzle bağ kurabilirsiniz. Psikolojik destek almak için de bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Uranüs arasındaki etkileşim sürpriz bir harcamaya işaret ediyor. Finansal konularda temkinli hareket edin.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi ev, yuva alanı, ortak maddi kaynaklar konusunda destekleyecek. Aile büyükleriniz ve sağlıkla ilgili uğraşılarınız varsa olumlu haber alacaksınız.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 05" R
Ay
Aslan
07° 13' 23" R
Merkür
Koç
27° 57' 45"
Venüs
Boğa
17° 54' 23"
Mars
Koç
10° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 60"
Satürn
Balık
17° 40' 37"
Uranüs
Boğa
23° 08' 26"
Neptün
Balık
29° 17' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 17"
Lilith
Başak
24° 51' 38"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>