Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önüne Fırsatlar Çıkabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, bir süredir konuşmadığınız birisiyle bağlantı kurabilirsiniz. Gezegensel enerjiler dostluk ve arkadaşlığı ön plana çıkarıyor. Eski bir arkadaşınızı arayıp halini hatrını sormak isteyebilirsiniz. Geçmişteki insanlarla teması kesmek çok kolaydır, onları ihmal ederseniz bağınız kopabilir. Ya da geniş ailenizden sevdiğiniz birini ziyaret edebilirsiniz.

Bugün işyerinde fikrinizi paylaşmak için kendinizi istekli hissedebilirsiniz. Değiştirilmesi gereken bir şey gözlemleyebilirsiniz. Bu, günlük işlemleri etkileyen bir prosedür olabilir. Veya personel alınıp çıkarılmasını içerebilir. Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Dikkat dağıtıcı enerjiler, meslektaşlarınızı çok meşgul ediyor olabilir. Fikirlerinizi daha iyi bir zamana saklayın ve onların sesi olun.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Oldukça heyecan verici bir gün. Gerilime yatkın bir hava olsa da bu seni direkt olarak etkilemeyecek. Daha çok, çevrende olup biten bütün aktivitelerin sessiz gözlemcisi olacaksın. Bir şeyler çevreni karıştırıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi hayatında büyük bir değişiklik yapmaya karar vermiş olabilir. Ya da profesyonel hayatında değişim yoluna girmiş olabilirsin. Her ne oluyorsa, bu biraz anlaşmazlık yaratıyor. Sen, akıllı biri olarak, bütün bu kargaşadan uzak kalarak akıllılık yapıyorsun. Kenardan izle, sana hiçbir top atılmadığına emin ol.Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Uyandığında yatağından hemen kalkmayıp gün için kurduğun planları ve beklentilerini düşünebilirsin. Beklentide olduğun konularda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsin. Kendini tamam ile ilişkiye kapamasan iyi edersin. Yeni bir ilişki için ön çalışmaları yapan arkadaşların var. Onlardan cesaret alıyorsun. Kendine yeni fırsatlar ile maddi kazançlar sağlayabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarla ilgili harcamalarınızı biraz daha kontrol etmeniz gerekmektedir. Bugün yapmış olduğunuz harcamanın durumuna dikkat etmelisiniz. Duyduğunuz şeylere ise hemen inanmak yerine araştırma yapmayı tercih etmelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve mesleki konularda da başarılarınız fark edilmesini istediğiniz kişiler tarafından fark edilebilir. Sempatik görüntünüz herkesin olumlu yönde ilgisini çekebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelecek tutulma ile aile, ev, gayrimenkul alanları ile hayatınızın köşe taşları ve de kariyer konusunda ciddi kararlar alacak, uzun vadeli planlar yapacaksınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk bakışta mükemmel gibi görünen insanları daha yakında tanıdıkça aslında o kadar da harika olmadıklarını fark ediyor olmalısınız. Ancak bu durum onlardan uzaklaşmanız için bir sebep değil. Herkesin kusurları vardır ve bu da onları insan kılar.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Yengeç burcundaki seyahatini sonlandırıp Aslan burcuna geçiş yapacak. Sosyal çevrenizde göz önünde olmak, dikkat çekmek isteyebilirsiniz.Arkadaş çevrenize ve partnerinize problemlerinin çözümünde yardımcı olabilirsiniz. Güneş ve Merkür kavuşumunun etkisiyle ailenizle rahatça iletişim kurabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz birine rastlayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenize ait bir mülkten veya evinize ait bir genel kazançtan pay almanız mümkün olacaktır. Maddi anlamda bir şekilde ailenizin desteğini göreceksiniz. Aşk hayatınızda birine bağımlı olma veya sürekli aşkın peşinde koşma veya sürekli platonik aşkların peşinde olma hali söz konusu olabilir. Artık o pembe gözlükleri lütfen gözünüzden çıkarın. Sizin de ciddi bir ilişkiye ihtiyacınız var.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; geleceğe dair hedeflerine varmak için girişimlerde bulunarak, cesaretle adımlar atabilirsin. Kariyerinden elde ettiğin geliri artırmak için görüşmeler yapabilir, günü toplantılarla veya seyahat halinde geçirebilirsin. Sosyal medya da çok aktif olup, görüşlerini paylaşabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 20" R
Ay
Aslan
17° 26' 21" R
Merkür
Koç
28° 57' 03"
Venüs
Boğa
18° 55' 54"
Mars
Koç
10° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 48"
Satürn
Balık
17° 44' 11"
Uranüs
Boğa
23° 11' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 53"
Lilith
Başak
24° 57' 10"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>