Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tasarruflusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün iyi arkadaşlarınızla zaman geçirin. Sevdiğiniz insanlarla büyük bir akşam yemeğine çıkın ve yiyecek ve içecek konusunda bütçenizi aşmaktan çekinmeyin. Hemen her durumun kontrolünü elinizde tutabiliyorsunuz. İnsanlara, büyük bir bütünün parçası olduklarını ve büyük başarılar elde etmenin anahtarının birlikte çalışmak olduğunu hatırlatın. Onlara olabildiğince iyi olma konusunda ilham verin.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Duyguların uçları oynayabilir. Bir süre neşeli hissederken, bir dakika sonra stresli hissedebilirsin. Bu değişimler gerçekleşirken sabrını koru. Günün enerjisi seni sebatsız yapabilir. İşler yakında yoluna girecektir. Şimdilik, hislerinle savaşmamak en iyisi olacaktır. Ayrıca büyük kararlar da vermezsen iyi edersin. Mod dalgalanmaların konusunda ise biraz sabretmen gerekecek.Başarının somut kanıtlarını ölçümleyebileceğin bir gün. Sahip olduklarını değerlendirebilir, seni tatmin edip etmediklerine karar verebilirsin. Yeni bir alım yapabilirsin.Bu bir araba olabilir; ayrıca evinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Seviyeni arttıracak bir şeylerin peşindesin. Maddi sahipliklerin üzerinden gururlanıyorsun; öyleyse sahip olduklarına yenilerini de ekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sizden uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan esrarengiz telepatik mesajlar alırken bulabilirsiniz. Mesela size iyi haberler vereceği bir telefon konuşması yapabilirsiniz, hem de tam sizi arayacakken siz arayabilirsiniz! Bu muhtemelen bugün yaşayacağınız tek telepatik tecrübe olmayacak. Öngörü seviyeniz çok yüksek, bu yüzden alışılagelmişin dışındaki güçlü psişik mesajlar almaya hazırlıklı olun.

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer sürecinizle ilgili bir konu netleşmeye, sonuçlanmaya gidebilir. Süregelen bir davanızda sonuca ve kapanmaya, karara gidilebilir. Sevdiklerinizi sahiplenme duygusunu daha yoğun hissedebilir fakat bazı duygularınızı kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elde ettiğin gelirleri gözden geçirerek, bunlara yenilerini eklemek isteyebilirsin. Ekonomik anlamda herhangi bir endişe duymamana rağmen, tasarruflu davranarak, geleceğe yönelik yatırım yapmak için araştırmaların olabilir. Hem özel hayatında hem dehayatında fazlasıyla seçici davranabilirsin ve bu durum eleştirilmene neden olabilir. Akşam saatlerinde, uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşının hayatındaki ani değişimden haberdar olabilirsin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde sizin elinizde olmayan gelişmeler yaşanabilir ve herkes eteğindeki taşları dökmek isteyebilir. Bu tür bir olay karşısında istemeden de olsa jüri konumuna gelebilirsiniz. Adalet terazinizin hakkını verin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok paylaşmak ve hassasiyet göstermek söz konusu olabilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda problemlerden kaçınmak için çabanız dikkat çekecek. Kendinizikonusunda iyi hissediyor olmanız hayatınızın diğer alanlarına da yansıyabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi yakın hissettiğiniz insanlarla aranıza mesafeler girmiş olabilir. Bu durum, gerçek ilişkilerinizi ayırt etmenizi sağlar. Direkt olarak sahibinden duymadığınız sözlere inanırken bir kere daha düşünün.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün içindesiniz. Dostluğu seven biri olarak; duygusal kırgınlıklarınızı unutarak, sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. Yeni bir fırsat doğuyor.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Kendinizi halsiz ve bitkin hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavırlarınızda ısrar etmenin bir anlamı yok. Tenkit edilmek istemiyorsanız, duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Yeni açılımlara hazır olmalısınız. Bugün uzaktan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 16' 24" R
Ay
Başak
21° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 33' 50"
Venüs
Boğa
22° 26' 34"
Mars
Koç
13° 04' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 12"
Satürn
Balık
17° 55' 58"
Uranüs
Boğa
23° 21' 17"
Neptün
Balık
29° 22' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 36"
Lilith
Başak
25° 16' 09"
True Node
Koç
14° 54' 45"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>