Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcıyla beraber Ay Aslan burcunda ilerliyor. Önce Jüpiter sonra Venüs ile güzel kontaklar kuran Ay, şansızının hiç olmadığı kadar açık olduğu bir günü de beraberinde getiriyor. Çekici olduğunuz bugün içerisinde aşk hayatınızda da tutkulu zamanlar yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. 15:24-19:21 aralığında Ay boşluğa giriyor. Saatler 19:21 olduğunda Ay'ın Başak burcuna geçmesiyle enerjinizin azalmaya başladığını hissedebilirsiniz. Ay-Uranüs arasındaki uyumlu açıyla beraber eskide kalmış bir konuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlerden ilham alıyorsun!Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün? Bugün işlerini hızlı bir şekilde halletme potansiyeline sahip olsan da bazı aksilikler sana engel olabilir. Bu yüzden yarım kalan işlerine odaklanmanda fayda var. Neler olup bittiğini çözemediğin sana güven vermeyen kişilerin gerçek yüzlerini bir olayın patlak vermesiyle öğreneceksin. Hep durağan olan zamanın bugün hızla geçme sebebini yetiştirmen gereken işlerinin son ana kalmasının aceleciliğinden kaynaklandığını düşünüyor olabilirsin. Sevgiline ayıramadığın vakti kendisi senden almak için elinden geleni yapıyor. Kilo problemin varsa, bu durum son zamanlardaki hareketsizliğinden kaynaklanıyor olabilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı olayları öğrenmek ya da yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da sizi duygusal anlamda bazı kararlar vermeniz gereken durumlara itekleyebilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir araya gelmek, gelecek yönünde düşünmek olumlu sonuçlar ve başlangıçlar getirebilir. Daha sosyal olabilirsiniz. Yaratıcı alanda çok daha canlı olabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telepati yeteneğinizin enerjisinin yükseldiği bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz biri ile görüşebilir ya dabağlantıları kurabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi;  yakın arkadaşlarınla aranda oluşmuş problemleri çözümlemek için iyi bir gün. Hem dostluklarını hem de arkadaşlıklarını gözden geçirebilirsin. Yakınlarınla paylaştığın fikirlerin beğenilmesi ve desteklenmesi seni hem cesaretlendirecek hem de motive edecek. Akşam saatlerinde enerjinin yoğunluğu aşk ilişkine de yansıyabilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tartışmaların içinde yer almaktan kaçınmalısınız. Bugün herkes sizi kendi meselesinin içine taşımak isteyebilir. Sosyalleşmeyi, yeni insanlarla beraber olmayı tercih etmelisiniz. Sürekli aynı insanlarla zaman geçirmenin size bir faydası olmamaya başladı. Hatta aynı gündemlerden yorulur hale geldiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenmenize ışık tutacak. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size bugün yeni kapılar açabilir. Aşk hayatınızda sert kararlardan kaçının.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 05' 12" R
Ay
Kova
04° 35' 08"
Merkür
Koç
17° 10' 01"
Venüs
Boğa
01° 50' 19"
Mars
Koç
00° 15' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 38' 07"
Uranüs
Boğa
22° 23' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 50"
Lilith
Başak
23° 24' 48"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>