Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Partnerinle daha çok vakit geçirmek aranızdaki anlaşmazlıkları çözmeniz için önemli olacak. Birbirinize vakit ayırdıkça sorunları daha iyi tanımlayıp çözüm için uğraşmak ikinizin de istediği bir şey.

Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli, istekli bir görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacak. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor.

Para konusunda daha dikkatli olmalısın. Yapacağın harcamalarda aşırıya kaçmamak ilerisi için daha yapıcı düşüncelere sahip olmanı sağlayacak. Senin için hazırlanan tasarruf planlarını bozmamakta fayda var.

Kendini gereksiz yere yormaktan vazgeçmen gerek. Kimse seni herkesten fazla ayakta kaldın ya da en çok sen yürüdün diye tebrik etmeyecek. Artık sağlığına öncelik vermelisin. Öğün atlamayı unutmamak canlı kalmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar yapmak için en uygun zamanı bulman mümkün. Her zaman olumlu kalmanın ödülünü almak senin için mümkün olacak ve yapacağın yeni başlangıçların sağlam temellere oturması sana güven verecek.

13 Eylül 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün eğlenceyi seven ve hayatı dolu dolu yaşamak isteyen bir yanınız ortaya çıkıyor. Oldukça neşeli ve mutlu bir ruh halinde olacaksınız. Bugünün sevdiklerinizle geçirmeye ve sosyalleşmeye ayırın. Çünkü yarattığınız pozitif durum onların enerjisiyle birleşince daha da büyüyecek.

13 Eylül 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışında yaşayan yakınların varsa, iletişimin artabilir. Bazı konularda birbirinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Sosyal medya ile arana mesafe çekerek, bazı uygulamaları bir süreliğine sessize alabilirsin. Çalışma ortamındaki dinamiklerin değişmesi stres seviyeni yükseltebilir.

13 Eylül 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe ait bir takım gizli konular ortaya çıkıyor. Titiz olmadan gerçekleri sindirmeye çalışacaksınız. Küs olduğunuz biri ile görüşmek ya da ona zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Sizi manipüle eden ve üzen şeyleri geride bırakmak doğru bir karar olacaktır.

13 Eylül 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili konular ön plana çıktığı bir gündesiniz. Bugün daha önce başladığınız tamirat veya dekorasyon işleriniz varsa nihayet harekete geçilebilir. Hem eviniz hem de size güven ve rahatlık sağlayacak konularda karşınıza ilginç fırsatlar çıkabilir. Meşgul eden yarım kalan işlerinizi tamamlamak için bu fırsatları mutlaka değerlendirmelisiniz. İlişkilerinize özen göstermenizde fayda var.

13 Eylül 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinize kalıcı çözüm getirmeniz gereken bir zamandasınız. zekanızı en üst düzeyde kullanmanız ve risk almanız gerekebilir.

13 Eylül 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

13 Eylül 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi çevreleyen topraklanmış bir enerji var, ancak hiç beklemediğiniz bir anda daha kaygısız hale gelebilir. Bugün evinizin etrafında mümkün olduğunca uzun süre dolaşmaktan büyük olasılıkla mutlu olacaksınız, ancak dışarı adım attığınızda daha fazla ses getirmek isteyebilirsiniz. Birkaç arkadaşınızla buluşmayı deneyin ya da moralinizi yükselteceğini bildiğiniz bir şey yapın. Biraz heyecanı hak ediyorsunuz!

13 Eylül 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişiyle ilgili olarak duygusal temelde sert dönemeçler yaşıyorsunuz; bu da sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın.

13 Eylül 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

13 Eylül 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün saat 07:52-14:39 arasında ay boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeylere başlamanız önerilmez. Başlanılan işleri toparlama ya da deşarj olma saatleridir. Saat 14:39’dan sonra finansal durumunuz ön plana çıkabilir. Ani para giriş-çıkışları gerçekleşebilir.

13 Eylül 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

13 Eylül 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 45' 43" R
Ay
Akrep
04° 47' 59" R
Merkür
Boğa
07° 38' 11"
Venüs
Boğa
26° 54' 03"
Mars
Koç
15° 49' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 30"
Satürn
Balık
18° 09' 59"
Uranüs
Boğa
23° 33' 52"
Neptün
Balık
29° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 27"
Chiron
Koç
21° 46' 21"
Lilith
Başak
25° 40' 16"
True Node
Koç
14° 54' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>