Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hızlı Kararlardan Uzaksın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Büyük olasılıkla aşk hayatınızla ilgili bir söz vermeniz ya da vaatte bulunmanız istenebilir. Bu kesin adımı atacak mısınız? günün sorusu bu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde, yaptıklarınızı kanıtlamak zorunda kalacaksınız ve bu çok büyük ihtimalle romantik ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bu sefer kaçmak yok. Düşüncenizi söylemenin zamanı geldi.

Bugün herhangi bir grupla oldukça iyi çalıştığınızı göreceksiniz. Siz ve çevrenizdeki insanlar arasında daha derin bir bağ olduğunu göreceksiniz. Bununla birlikte, ilişkinizi anlamlı bir şeye dayandırdığınızdan emin olun. Aksi halde, var olmayan bir şeyden bir gerçeklik yarattığınızı fark edebilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylere kanmayın.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Günün enerjisiyle uyumlu şekilde akıp gitmek için bazı düzenlemeler yapman gerekebilir. Elindeki tüm durumlara karşı, dıştan yönlendirilen bir çözüm gerekiyor olabilir. Yeni projelere başlamaya yatkın olabilirsin; özellikle de yaratıcılıkve romantizm temalılara. Asıl mesele ise bu projeleri başladıktan sonra sürdürebilmek. Bu senin özelliklerinden biri; o yüzden çok kaygılanma.Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişimde olduğunuz, paylaşım yaptığınız kişileri doğru seçin.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde aldığın kararlardan emin olmadan hiçbir işe girişmek istemeyeceksin. Sabrın konusunda sınava girebilirsin. Yakın arkadaşlarının hırsları onlara karşı olan düşüncelerini değiştirebilir. Kendi işini kurmak ve bunu ortaklı bir şekilde yapmak istiyorsan bu konuyu tekrardan etraflıca düşünmelisin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı gösterdiğin nezaket ilişkinizin boyutunu değiştirebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Aşk hayatınızla ilgili olumlu düşünmeniz ve acele etmemeniz gerekiyor. Çünkü olayların iç yüzü görüldüğü gibi olmayabilir. Sakin olmak yararınıza olacaktır. Ön yargılı davranışlardan uzak durun.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinize zaman ayırmak için işlerinizi kolayca toparlamak isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda hâkimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Gün içinde gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Bunlarla başa çıkmak için dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişimin her türlüsü ile alakalı atacağınız adımlar olumlu olacak. Hayatınıza yenilik getirmek istediğiniz noktaları düşünün ve küçükte olsa adımınızı atın

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konuları zamanınızı alırken kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı iyi değerlendirmek adına titiz ve mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Hesap işlerinde rakamlara ve detaylara dikkat etmek gerekiyor.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkenizin kökeninde neyin yattığını bulmalısınız. Muhtemelen size yapılan bir haksızlığı hala hazmedemediniz ve bunun intikamını almak istiyorsunuz. Bunun yerine politik davranmanız daha doğru olacaktır.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün gündeminizde finansal durumunuzla ve kazançlarınızla ilgili konular olacaktır.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşim evinize veya ailenize yönelik bir harcama yapabileceğinizi gösteriyor. Yeni kazanç kapıları arayabilir, gelirlerinizi arttıracak stratejiler üzerine düşünebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamaınızda bazı hareketlenmeler görülebilir; arkadaş ilişkilerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle birçok önemli konuyu tartışabilirsiniz. Gün ilerledikçe, önceliği eğlenceye verme eğilimine girmeniz mümkündür.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş ortamı ve/ya sağlıkla ilgili koşturmacalarınızı düzene soktuğunuz, evdeki huzuru daha rahat yakalayacağınız günlerdesiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün ani karar değişiklikleri yapmış olabilirsin; ancak sonrasında sakinleşip durum değerlendirmesi yapma fırsatı bulabilirsin. Maddi ve manevi değerlerine odaklanabilir, kendi sınırlarını çizebilirsin. Yaşam alanları için alım satımla ilgili işlerinde ailenin desteğini alman mümkün olabilir.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 33' 38" R
Ay
Aslan
05° 11' 56" R
Merkür
Koç
27° 46' 21"
Venüs
Boğa
17° 42' 20"
Mars
Koç
10° 08' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 41"
Satürn
Balık
17° 39' 55"
Uranüs
Boğa
23° 07' 51"
Neptün
Balık
29° 17' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 47"
Lilith
Başak
24° 50' 32"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:35

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>