Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çevreni Toparlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşkta gerçekleri önemsemen gerekecek bugün. Sadece seni mutlu eden şeylere odaklanman yanlış olabilir bu aralar. Herkesten önce kendine dürüst olmak, daha sonra da var olan gerçekliklere göre kararlar almak en iyisi olacak.

Şu günlerde öfkenize hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu fark edeceksiniz. O, uzun zamandır plan yapıyor ama siz farkında değilsiniz.

İş konusunda daha çok ön plana çıkmak isteyebilirsin bugün. Bunun için de kendi çabalarını artırman olası. Düşüncelerini açıkça dile getirmek işteki sorunları çözmeye yardımcı olabilir ayrıca. Fikirlerini kendine saklamaman en iyisi olacak.

Bugün beslenme düzenine dikkat etmen gerekebilir. Vücudunu yoracak yiyeceklerden uzak durman genel olarak önemli bir konu olabilir. Yediklerin içtiklerin konusunda bir bilene danışmak en iyisi de olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının görmekte zorlandığı şeyleri sen fark ederek değiştirmek isteyebilirsin. Daha önceden olanlara göre daha farklı şeylere odaklanıp kendini daha iyi ifade etmek isteyebilirsin. Bu yüzden fikirlerini paylaşman iyi olacak bugün.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğanız gereği rahat olabilirsiniz, ancak son derece aptalca şeyler söylemekten ve yapmaktan zevk alan insanlarla kolayca öfkelenebileceğiniz günler vardır. Bugün böyle hissediyorsanız, bırakın olsun. Dışarısı içeri girmekten daha iyi!

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusundaki yorgunluk gerilmene neden oluyor. Bu yüzden de çevrene karşı ters cevaplar verebilirsin. Aile içinde toparlayıcı etkilere sahip olduğunu hissedeceksin. Hedeflerine ulaşma konusunda aradığın desteğin arkadan duran ailen olduğunun farkındasın. Ani gelişen durumlar bugün için yaptığın planları değiştirebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı düzenlemek adına girişimleriniz olacaktır. Kendinizi huzurlu ve mutlu olduğunuz ortamlarda görmek için yeni bir oluşuma gidiyorsunuz. Bu oluşum sizi oldukça heyecanlandırırken auranızı da değiştirebilir ve motivasyon gücünüzde de büyük gelişmeler yaratabilir. Değişimin tadını çıkarın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar yapmak için şartlar daha uygun olduğu bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkilerinizde daha özgürlük arayışında olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ilgilendiğiniz alanlara yönlendirebilirsiniz. Gün içinde beslenmenize dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızın istemediğiniz kişilere gittiğini duyabilirsiniz ancak yine de olayları haddinden fazla büyütmemekte doğuştan yeteneğiniz olduğu için karlı çıkacaksınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte bu tür konularla ilgilenmemiş olsanız bile, şu anda her şey mistik ve manevi olarak size hitap ediyor. İşinizden sıkılmış olabilirisiniz ve hayal gücünüzün sizi bir süreliğine ele geçirmesinden hoşnut olabilirsiniz. Bunun bir zararı yok. Hepimiz bazen günlük yaşamın angarya işlerinden kaçmaya ihtiyaç duyarız.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi işte çok zorlamak, tükenmişliğe yol açabilir, ancak özellikle neyin değişmesi gerektiğine dair fikir edinmek için o noktaya ulaşmanız gerekebilir. Sorumlulukları daha adil bir şekilde paylaşmak için muhtemelen dâhil olan diğer kişilerle bazı şeyleri yeniden yapılandırmanız gerekir. Bu tür bir konuşmayı başlatmak genellikle zor olsa da, bir kez başladığında düşündüğünüzden daha iyi gidebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle birlikte ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Kendi duygularınızdan çok, onun hissettikleri önemli olacak. Enerjinizi daha rahat kullanacağınız ortamları seçmeniz, çevrenizde yanlış yorumlara neden olabiliyor.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Bakım yapmak, kendinizle ilgilenmek için güzel bir gün. Dış görünüm değişiklikleri de yapabilirsiniz ancak çok radikal kararlar almayın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. Çevrenizin doğal bir genişleme söz konusu. Partnerinizin desteği sayesinde bazı olayları daha kolay sonuçlandıracaksınız. Başarılı dostlarınızın size ortaklık teklif etmesi söz konusu.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>