Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Bugünlerde önemli bir randevunuz olacak. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle aklınızı yeterince veremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde 02:32-10:50 arası Ay boşlukta hareket edecek. 10:50 itibariyle de hareketini Aslan burcunda sürdürecek. Sabah saatleri itibariyle güzel bir zaman diliminde olsanız da öğlen etkisini kesinleştiren Ay-Uranüs arasındaki uyumsuz açı sebebiyle beklenmedik şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Saatler akşamı gösterdiğinde enerjiniz de düzeliyor. Özellikle sosyal yönünüzün aktif olduğu bir akşamda olacaksınız. Dışarıda dostlarınızla vakit geçirerek güzel bir geceyle günü kapatabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini hayata geçirmek istiyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Eski projelerini yeniden hayata geçirmek istiyorsun. Bu anlamda hem dostluklarını hem de arkadaşlıklarını gözden geçirip, iletişim kurmak isteyebilirsin. Kendini biraz olsun rahat bırakmaya ne dersin? İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin söylediklerine kulak vermeni tavsiye ederim. Onun söylediklerini nasihat gibi algılıyor olabilirsin ancak onu anlamaya çalışırsan, seni en az kendi kadar önemsediğini fark edeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, geçmişte yaşadığın, üzüntüsünü derinden hissettiğin bir ilişkin tekrar ortaya çıkabilir. Bu durum kafanı karıştırsa da gönlüne söz geçiremeyebilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailesel bazı mevzular gerilmenize ve stresinizin artmasına sebep olabilir. Bazı şeyleri değiştiremiyor olasanız da çok iyi bir şekilde yönetebileceğinizi bilmelisiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, arkadaşlıklar ve sosyal konular için uygun koşullar var. Dışadönük olabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde farkında bile olmadan çok manipülatif olabilirsiniz. İnsanlar sizin isteklerinizi nezaketiniz karşısında hayır diyemeyerek gerçekleştirebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; unutmuş olabileceğin bir ödeme ihbarıyla güne başlayabilirsin. Taşınma, yer değişikliği veya ortaklı biriçin karar verme sürecindeysen hızlı karar almamalı, mevcut ve olası durumunu etraflıca değerlendirmelisin. İhtiyacın olan ilgi ve desteği dostlarından alabilir, olumlu yönde iletişim kurabilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız ve kendinizi bir amaca adama arzunuz yüksek ancak yakın çevrenizde sizi aşağı çeken olaylar gelişebilir. Başka sorumlulukların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin bildiğim bildik tavırlarıyla uğraşmak canınızı sıkar. Diğer yandan ev ortamında yaşanılan huzursuzluk depresif bir ruh haline bürünmenize neden olsa da, sağlığınıza şükretmelisiniz. Ailedeki yaşlıların sağlık sorunlarıyla uğraşmak vaktinizi alır. Miras meseleleri gündeme gelebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BİR süredir şanssız olduğunuzu düşünüyor, işlerin ters gitmesinden ötürü zor durumlarda kaldığınıza, kendinizi yeterince ifade edemediğinize, insanların gözündeki öneminizi kaybetmeye başladığınıza inanıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta, bu yanılgılarınızı gidermenize yarayacak, kendinizi, kendi gözünüzde de üst noktaya çıkaracak faaliyetlerde bulunma şanslarını yakalayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yere gelemediğiniz, değerinizi ispatlayamadığınız yönündeki fikirleriniz kaybolup gidebilirler. BİR zamanlar sahip olduğunuza inanmadığınız veya önemsiz bulduğunuz yetenekleriniz ışıldamaya ve sizi bile hayran bırakmaya başlayabilirler. Bu haftanın diğer önemli konusu ise, parasal kazançların yakın olduğuna dair işaretlerle karşılaşmanız olabilir. Hatta, haftanın son günlerinde bile beklenmedik bir kaynaktan elinize para geçmesi mümkün olabilir. Eğer ekstra gelirlerle karşılaşmazsanız, bütçenizi rahatlatabileceksiniz...

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>