Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Klasik, kuralına, kitabına uygun bir beraberlik içindesiniz. Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki ilişkilerin içinde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Yakında parayla ilgili büyük bir haberiniz var. Siz bu haberin olumlu tarafına hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu haber, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de içinde barındırdığı bir sevinç var.

İşinizle ilgili sizin için çok önemli, ama aynı zamanda da sevimsiz biriyle bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmeye bilenmiş olarak gideceksiniz. Duygusal bir tavır size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hummalı bir bekleyişin içindesiniz. Bu bekleyişe bağladığınız irili ufaklı, ama bir sürü umudunuz var. Bu yüzden bugünlerde fazlasıyla heyecanlı bir görüntü içindesiniz. Yine bu yüzden hafta sonu çağırıldığınız bir geziyi reddettiniz. Akşama yakın başınız biraz kalabalık olacak. Bu kalabalığın içinde alacağınız bir eleştiriye sert tepki vereceksiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, başkaları tarafından çekici ve başarılı bulunmanızı sağlayıcıdır. Bir yeni adımın, olumlu yöndeki bir kararın, bir teklifin işaretçisi olarak keyiflendiricidir. Karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlar. İnsanların size doğru yöneldiğini bir mıknatıs gibi çekildiğini hissedersiniz. Bir projeniz beğenilir. Bir işi uygulamaya koyabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle bağlantılarınız güçlenir. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Karşınıza olumlu yönde fırsatlar çıkabilir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Finansal anlamda size destekleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bir yolculuk veya bir haber sayesinde önünüzde bir kapı açılabilir. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, yorgunluk hissi veya bazı konularda önünüzü görmekte zorlanma gibi durumlara neden olabilir. İnsan, düzeltmek dahi istemez bir çok şeyi. Olduğu gibi kalması ise, hiç işimize gelmez. Belirsizlik yorar, endişeler uykusuzluk, huzursuzluğa yol açabilir. Karar vermek için pek uygun zaman değildir. Anlamakta zorlandığımız meselelerin çoğu eskiye ait olduğundan yeniden deşelemek çok daha fazla yorulmanıza sebep olabilir. Günü olumlu şekilde değerlendirmek istiyorsak, bedenimize-ruhumuza iyi gelen şeylere yönelelim. Kitap okumak, müzik dinlemek, pozitif etkisi olan aktivitelere yönelmek iyi olur. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, görünüm etkisinde, başkalarına sorunlarında yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Kişisel anlamda ise, geçmişe takılı kalmadan, geleceğinizi ilgilendiren meselelere öncelik tanımanız yerinde olur. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü belirlediğiniz hedef üzerinde ilerlemeniz için öncelikle sizi rahatsız eden meseleleri mutlaka çözüme kavuşturmanız gerektiğini işaret eder. Çünkü bunların elenmesi halinde önünüzü görmeniz kolaylaşacaktır. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde daha fazla durabiliriz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni projelere başlamak istiyorsan bugün tam zamanıdır çünkü başarılı olman için oldukça uygun bir gün.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınızda yapılan bazı yanlış yorumlar canınızı sıkabilir. Aileniz ile ilgili sorunlar gündeminizi meşgul ederken stresten uzak durmalısınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi Moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor .

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedef ve planlarınızın öne çıktığı bir günde başarılarınızla gündeme gelebilirsiniz. Başkalarının takdirini görebilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle görüşme ve temaslar gündeminize gelebilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızın arkanızdançevirmesi, yakın çevrenizle aranızda sıkıntılar çıkarabilir. Düşüncelerinizde negatif olabilirsiniz. Bu aralar düşündüklerinize ve çağırdıklarınıza dikkat edin.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki yerleşimi kariyer alanınızda mantık yerine, hislerle karar almanıza yardım eder. Ama hissettiklerinizin hepsi doğrudur. Üçüncü göz enerjisinden faydalanmayı sakın unutmayın. Evdeki ortamınızda size baskı kurmak isteyen bir durum ya da kişi canınızı sıksa da bunu olduğu gibi kabullenmeniz gerekiyor. Bu yaşam tarzına göre önceliklerinizi belirlemelisiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>