Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İhtiyaçlarına Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Duygusal anlamda koşullar değişim gösterecek olsa da pek sorun yaşamayacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri tam olarak belli edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Şansın genel olarak sizden yana dönme ihtimali var. İstediklerinize ulaşma noktasında pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güç sahibi olabilirsiniz. Yetki, terfi, sorumluluk değişimi gibi gelişmeler size aradığınız motivasyonu sağlayabilir. Bunu nasıl kullanacağınıza, bununla neler yapacağınıza dair kararlarınızı işinizin, bulunduğunuz ortamın gereklerinin ve gerçeklerinin farkında olarak almalısınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel dengenizi korumaya özen göstermek önemli olacak. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde uyum sağlamak ve anlayışlı olmak sizi daha mutlu ve huzurlu hissettirecek. Bugün kendinize zaman ayırarak iç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak faydalı olabilir. Kararlarınızı verirken mantıklı düşünmeye ve dengeli bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Uzlaşmaya açık olmanız, ilişkilerinizde daha sağlam temellere dayanmanıza yardımcı olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan Terazi burcuysan, her şeyin pahalı olması partnerinle seni biraz zorlayabilir. Her şeyi hemen almaktansa ana ihtiyaçlarınıza odaklanmayı tercih edeceksiniz. Paranızı dengeli kullanmaya özen göstereceksiniz. İş yerinde yüzüne gülüp arkandan konuşan kişiler olduğunu fark edebilirsin. Bu kişileri hayatından çıkartmak isteyebilirsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni bir tutum takınmanızı sağlayabilir. Artık hatalarınızdan ders alarak kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Hukuksal ve ortaklık konularında danışmanlık almaktan çekinmemeli ve kendi çabanızla ilerlemenin önemini kavramalısınız. Sevgi ve saygı dolu ilişkileri ön planda tutacağınız bir gündesiniz. 

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları kötü veya iyi diye ayırmak yerine bütünsel olarak görmeye çalışın. Böyle yaptığınızda karşınızdaki kişiye de hak verme fırsatı yakalayacaksınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aldığın bazı kararlarda şüpheye düşmek bütün enerjini söndürebilir bugün. Kendi kararlarına güvenmeli ve adımlarını sağlam atmalısın. Bugün etrafındaki bazı insanların seni örnek aldığını fark edebilir ve bunun için daha dikkatli davranabilirsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, işinizde veya rutinlerinizde kendi yolunuza gitmek bugün tatmin edici ancak aynı zamanda sağlam bir ilerleme kaydediyorsunuz. Bugün hedeflerinizle daha iyi temasa geçtiğinizde kendinizi daha güvende hissedersiniz. Hayatınıza daha iyi bakmanızı hatırlatan bir desteği takdir edebilirsiniz ve şu anda karşınıza çıkan ekstra ilgi de bu olabilir. Ayrıca becerilerinizi geliştirmek veya sağlığınızı iyileştirmek için de iyi durumdasınız. Aynı zamanda, konsantre olma yeteneğinizi geliştirmek ve dikkatinizi dağıtacak şeylerden kaçınmak da bunun anahtarı olabilir. Görevleriniz ve başkalarının beklentileri konusunda daha güçlü bir anlayışa sahipsiniz ve şu anda sorumluluklarınız konusunda kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz, bu da sizi üretkenlik için mükemmel bir alana yerleştirir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok fakat olayları değişik açıdan objektif bir şeklide gördüğünüz için, daima haklı çıkıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,veya hayatınızın genel akışında özellikle sağlık ve finansal konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Bugün partnerinizin her sözü, her hareketi size batabilir. Ön yargılı davranmamaya çalışın. İşinizle ilgili denetim altında tuttuğunuz isteklerinizi ortaya koyabilecek ve başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Görüşme yapmak istediğiniz kişilerle istediğiniz konuşmaları yapabilir, fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Paranızın idaresi tamamen sizin tekelinizde olmalı. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 17' 47" R
Ay
Başak
09° 28' 26"
Merkür
Boğa
01° 14' 27"
Venüs
Boğa
21° 11' 45"
Mars
Koç
12° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 51"
Satürn
Balık
17° 51' 52"
Uranüs
Boğa
23° 17' 45"
Neptün
Balık
29° 21' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 31"
Lilith
Başak
25° 09' 25"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>