Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikir Alışverişi Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün ilişkini daha da derinleştirmek için fırsat bulabilir, sevdiğin insanla daha fazla zaman geçirebilirsin. Bu konuda önüne daha fazla fırsat çıkabilir. Bunları değerlendirmek ikiniz için de iyi olacak.

Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek. Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Bugün maddi açıdan kendini zorlamaman en iyisi. Bütçeni esnek tutmanın faydasını görebilirsin. Olayların seni köşeye sıkıştırmaması adına maddi planlamaları daha iyi hazırlaman gerekebilir.

Duygusal olarak hassas hissettiğin anda dikkatini başka şeylere yöneltmek isteyebilirsin. Yeni egzersizler denemek sana yardımcı olacak bu konuda. Diyet programında değişiklik yapmak ve daha fazla sıvı tüketmek de isteyebilirsin ayrıca.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenden birisi kendisini kötü hissettiği için senden yardım isteyebilir. Ona aynı hataları tekrar yapmaması için daha fazla destek olmak isteyeceksin. Ailenin ona yardımcı olmasını sağlamak sorunun daha kolay çözülmesini sağlayabilir çünkü.

16 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tartışmalı fikirlere sahip olmanız alışılmadık bir durum değil, ancak bugün bunları kiminle paylaşmayı seçtiğinize dikkat edin. Sizin tarafınızda görünen biri sizi ihbar etmek ve kötü görünmek için bir fırsat bekliyor olabilir. Bunun olmasına izin verme.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir içinde bulunduğun karmaşık duyguların yorgunluğunu bugün üzerinden atacaksın. Bu sayede kendini işlerine verebilir, çalışma temponu artırabilirsin. Kendi kendine vakit geçirme isteğin, çevren ile iletişimini zayıflatabilir. Geleceğe yönelik düşüncelerini aile üyeleriyle paylaşacaksın. Beklediğin desteği bulamamak seni üzebilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınıza, keyifli vakit geçirdiğiniz insanlara ve ortamlara vakit ayırabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olması, kendinizi ifade etmekle ilgili sorunları da ortadan kaldıracaktır. Önemli ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sıklıkla ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde duygusal olarak kısıtlanmış hissetmeniz mümkün. Güven arayışı içinde olabilir ve ikili ilişkilerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha bireysel davranmak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Zamanın bazı etkileri yer yer sizde soyutlayıcılık yaratabilir insanlardan uzaklaşabilirsiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

16 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın günlük hayatınızı değiştirmeye çalıştığını hissettiğinizde, buna bu kadar inatla direnmeye çalışmamalısınız. Kalbinizi açın ve kendinizi yönetilmeye bırakın. Bunun getirdiği özgürlük hissine şaşıracaksınız. Muhtemelen bugün bazı ilginç etkileşimleriniz olacak. Hayatınızı tamamen değiştirebilirler. Heyecanlı bir güne hazır olun!

16 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Müziksever bir insansınız ve bugün müzik sevginizbaşında olabilir. Bir sürü albüm dinlemek isteyebilir ve şarkıcıların sesine ve oyuncuların müzisyenliğine hayran kalabilirsiniz. Gitar veya piyano çalıyorsanız, kendi müzikal varyasyonlarınızı yaratma konusunda ilham alabilirsiniz. Bugün yaratıcı tarafınızı öne çıkarmanın tam zamanı.

16 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aile ve ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Aile ve ev hayatınızı olumlu etkileyecek maddi kaynaklarla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca sağlık, çalışma hayatınızda hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek kararlar alabilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgili önemli ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar eğitim, yurt dışı, seyahat konularınızı içerebilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanmayacağını bilmek sizi huzursuz yapıyor.Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

16 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 54' 49" R
Ay
Terazi
24° 04' 35" R
Merkür
Boğa
06° 21' 14"
Venüs
Boğa
25° 48' 59"
Mars
Koç
15° 09' 37"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 01"
Satürn
Balık
18° 06' 41"
Uranüs
Boğa
23° 30' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 26"
Plüton
Kova
02° 01' 53"
Chiron
Koç
21° 43' 46"
Lilith
Başak
25° 34' 24"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>