Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yapıcı Davranıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı şeylerin gerilmesi ve aranızın eskisi kadar iyi olmaması bu ilişki hakkında daha dikkatli düşünmeye sevk edecek seni. Bazı şeylerin uzun zamandır istediğin gibi olmadığını fark edebilirsin bugün.

Bugün isteklerinizi ertelemek ve işinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir günün ardından önümüzdeki günlerde özel hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Daha önceden sahip olduğun harcama rutinini değiştirmek isteyebilirsin. Masrafları farklı bir gözle inceleyerek nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğuna karar verebilir ve yeni bir bütçe çıkarabilirsin kendine.

Süt ve süt ürünlerini tüketirken dikkatli olmalısın. Bazen fazlasını tüketmek insanın vücuduna sıkıntılar yaşatabilir. Bu tür ürünlerin sende nasıl etkiler yarattığını izleyebilir ve diyetinde değişiklikler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Her şey kendiliğinden, sakince yolunu bulacak. Bazı şeyler senin fazla çaba sarf etmene gerek olmadan hallolabilir. Bu güzel ve rahat enerjiyi kuvvet toplamak için kullanabilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün iletişim anlamında zirvede olacağınız bir gündesiniz. Yeni tanıştığınız insanlarla kurduğunuz diyaloglar sayesinde ilgi alanlarınızda farklılıklar yaşanacak. Durumları yeniden gözden geçirmek ve kendinizi dinlemek için iyi bir fırsat!

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Modaya karşı olan yakın takibin seni değişim yapmaya itecek. Maddi açıdan kendini zorlamayacak şekilde alışveriş yapmak isteyebilirsin. Çocuğu olan bir Terazi burcuysan, çocuğunla kuracağın sağlıklı iletişim sana dertlerini anlatmasını sağlayacak. Yapıcı davranmanın gücüne bir kez daha inanacaksın.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sempatik ve rahat hisleriniz olabilir, bunları yansıtmaktan çekinmeyebilirsiniz. Hayatınıza insanları ve konuları dahil ederken bu pozitif hislerinizi koruyacak nitelikte olanları seçmelisiniz. Ne istediğinizi ifade etmekten çekinmeyin, yalnız kalma korkunuzu bu şekilde aşabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde engellerle karşılaştığınızı hissedebilirsiniz. Güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Yaşanan olaylardaki dönüşümler sizi zorlayabilir. Gün içinde tartışmalar olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arzularınıza giden yolda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve çevrenizle keyifli vakit geçirdiğiniz gündesiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınla yüzleşmek zor olabilir bugün. Kendine itiraf edemediğin şeyler gündeme gelebilir. Acele etmemek ve kendine yüklenmemek önemli bir konu olacak. Kendine karşı nazik olmayı unutmamalısın.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görülecek insanlar ve yapılacak şeyler var bu yüzden oyalanmayın! Mevcut programınız tahmin ettiğinizden daha hızlı dolabilir. Bu, başkalarının sizi desteklemesine izin vermek için iyi bir zamandır, bu nedenle, yükünüzün kaldırabileceğinizden daha fazlası olduğunu fark ederseniz, yardım eli istemekten çekinmeyin. En az bir kişinin bazı görevleri almaya hazır olması ihtimali yüksektir.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyarlı ve algılama gücünüzün yüksek oluşu ve uzun zamandır merak ettiniz konulardaki çabanız başarı şansınızı yakınlaştırıyor. Dostlar konusunda oldukça şanslısınız ve güzel sohbetler yapmak için bir araya geleceksiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında kalıcı ve uzun vadeli karar alabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat,hayatınızda sorunlar, aksilikler, yalanlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir sözleşme imzalamak için pek uygun bir günde değilsiniz. Ayrıca zehirlenmeler, ayak bölgesi rahatsızlıkları gerçekleşebilir. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>