Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arkadaşın Motivasyonunu Artırıyor. Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 40%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Bir otorite figürünün işiniz veya araştırmanız için sizi ödüllendireceği gün yakında gelecek. Ancak o zaman kendinizin toplum tarafından enayi yerine konmaya izin verdiğinizi anlayacaksınız. Aksine inandığınız kadarıyla, toplum sizi engellemeye ya da sizi kim olduğunuzdan alıkoymaya çalışmıyor, ancak öncülerin bazı sonuçlar ortaya koyana kadar tanınmıyor olduğu da doğru.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Yaşam dolu ve heyecanlı bir modda olabilirsin. Enerjin tavan yapmış görünüyor, o yüzden arkadaşlarını ve aileni bu yoğunluğunla darlama! İnsanlara şakalar yapıp komik şeyler anlatarak gülebilirsin. Her zaman ortamın eğlenceli kişisi olmuşsundur; insanları hayatı tiye alan tavrınla neşelendirmişsindir. Bugün ise etrafa ışık saçıp olumlu tavırlarla dolaşabilirsin. Nereye gidersen git yüzünde gülücükler eksik olmayacak!Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki günü sizinle ilgili açık uçlu bir soru olarak yorumlayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bazı fiziksel veya psikolojik yönlerini fark etmiş olabilirsiniz. Önümüzdeki gün sizi bu tutumu düzeltmek için harekete geçmeye zorlayabilir. Endişelerinizi güvenilir bir arkadaşınız veya akrabanızla paylaşarak çok şey başaracaksınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysan karşı tarafın sana karşı ilgisiz olması canını sıkabilir. Yakın geçmişte hallettiğini düşündüğün konular tekrar gündemine geliyor. Ailen ile güzel bir akşam yemeği yiyebilirisin. Arkadaşından aldığın ani bir hediye seni duygusallaştırabilir. Uzun zamandır hissetmediğin duygular hayata karşı olan motiveni artırıyor.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal koşullarınız da bazı iyileşmeler söz konusu olabilir. Ya da ekonomik anlamda bazı girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Olayları değerlendirirken gereğinden fazla abartmamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sorumluluklar ya da sizi uğraştıran durumlar, fedakarlıklar var. Kendinize de dikkat edin. Öğle sonrasında ilginç fikirler ve yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı samimi oluşunuz güven kazanmanıza vesile olacak. Güven kazandığınız ve sevildiğiniz bugünlerde bilgilendirici halleriniz de taktir toplayacak.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mesajınızı aldığınız anda karnınızda kelebeklerin uçuşmasına engel olamıyorsanız, müjde! Aşık oldunuz demektir. Tadını çıkarın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Akşam saatlerini partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunarak değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler bugün en zayıf noktanız bacaklarınız. Ağır egzersizler için uygun bir gün değil. Geçmişten gelen bir şey, bir kişi ya da olay aklınızı karıştırabilir ve geleceğinize yön verecek kararlar almanıza sebep olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün size ulaşmaya çalışan kişiler olacak. Bazı teklifleri geri çevirmeden önce düşünmelisiniz. Eski dostlarınız sizden haber bekliyor ve sizinle birlikte olmak için fırsat kolluyor. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük ziyaretler için uygun bir gün.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>