Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sezgilerinle Hareket Edeceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle istediğin kadar vakit geçirememek seni biraz üzebilir. Ancak herkesin kendi zamanını kendilerine göre planladığını hatırlaman gerekecek. Sevdiğin kişinin halletmesi gereken konulara öncelik vermesi seni yıpratmamalı bugün.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Bir gelişmeyle ilgili gelen haberler sizi sevindiriyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Bugün maddi anlamda güzel bir fırsat yakalayabilirsin. Parasal açıdan güzel bir başarı veya yeni bir gelişme ile kendini daha da sağlama alabilirsin. O yüzden algılarını açık tutmalısın bugün.

Vücudunun iyi halini koruyabilmesi için sağlam bir disipline sahip olması gerekebilir. Bugün güzel bir rutin oluşturmak ve vücudunu disipline sokacak aktiviteler bulmak sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı işleri ertelemek ve daha sonra halletmek için planlamak sana daha iyi gelecek. Bu işleri erteleyip sevdiğin insanlarla vakit geçirmek daha iyi bir enerji toplamanı sağlayabilir. Sosyal aktiviteler keyfini yerine getirecek bugün.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ikili ilişkilerle alakalı olarak bazı sorunların gün yüzüne çıktığını fark edeceksiniz. Özellikle çevrenizde imrenerek takip ettiğiniz bazı çiftlerin ayrılık ya da tartışma haberlerini alabilirsiniz. Bugün sabrınızı her zamankinden daha etkin bir şekilde kullanmalısınız. Biraz sınırlarınızı esnetmeyi deneyebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bilinçaltında çeşitli takıntıların olabilir. Düşüncelerinde aşırıya kaçabilir ve olayları soyut bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsin. Birden fazla konuya ilgi duyman ve her konu için ayrı bir özen göstermen, potansiyelini sınamana neden olabilir. Sezgilerine yönelirsen aşk için kapını tıklayan bu kişiyi fark edebilirsin.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızın, çalışma koşullarınızın ev ortamınızda nasıl yankı bulduğunu fark etmelisiniz. Ailecek ortak bir fikirde olmak ve bu yönde hareket etmek aranızda pürüz oluşmasını engelleyecek. Sert bir duruş ve tepkiler yerine sağduyulu bir tutum sergilemelisiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede olmalısınız. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eğitimlere katılabilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sadece yapabilirliklerinizi taktir eden ve sizin iyi yönlerinizi destekleyen kişiler ile muhattap edin. İş içerisinde de diplomasiyi elden bırakmayın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok uzaklarda yaşayan bir arkadaşın hakkında ilginç haberler duyabilirsin bugün. Arkadaşına yardımcı olman ve onu anlamaya çalışman dostluğunuza iyi gelebilir. Arkadaş ortamlarının toplayıcı insanı olmak bugün sana daha fazla şey katabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mücadele ettiğiniz şey her ne ise, sona yaklaşıyorsunuz. Hayatınıza bir film gibi baktığınızda, olayların akışını değiştiren önemli anları fark edersiniz. Geride bıraktığınız mevcut aşama tam da budur. Her şeye göğüs gererek bu noktaya geldiniz. Şimdi işlerin hızlı bir şekilde ilerlemeye başlamasını bekleyin. Sahip olduğun her şeyle kendinize işinize verin çünkü yakında meyveleri toplama zamanı gelecek. Bugün birçok açıdan çok kesin olmayabilirsiniz. Sloganınız "her şey görecelidir" gibi görünüyor. Bununla birlikte, ayrıntılara dikkat etmek, mutlaka bir temel atmamak anlamına gelmez. Eğer bir sanatçıysanız, bugün ifadenizde daha net ve biraz daha gerçekçi olmak için çaba gösterebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için; enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken zorlanacaksınız.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; finans, kredi, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Krizleri doğru yönetirseniz çok güzel gelişmeler sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin karşı çıktığı konularda fazla ısrarcı davranmamalısınız.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 34" R
Ay
Aslan
19° 22' 36" R
Merkür
Koç
29° 08' 38"
Venüs
Boğa
19° 07' 42"
Mars
Koç
11° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 03"
Satürn
Balık
17° 44' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 22"
Lilith
Başak
24° 58' 14"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>