Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece saygılı ve ölçülü bir ilişki içersindesiniz. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunup sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Siz kendinizin değil, partnerinizin aşkını yaşıyorsunuz. Onun aşk anlayışını kendinizinkiymiş gibi savunuyorsunuz.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

Alacak, verecek hesapları içindesiniz. Alacakları doğru hesaplıyor, verecek hesabında karıştırıyorsunuz. Bu yüzden, sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz.

Aile içinde önce ciddi bir şey sanıp, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız. Bu sıkıntı sırasında soğukkanlılığınıza çok ihtiyaç duyulacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız oldu. Bundan pek hoşnut kalmadınız. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyordunuz. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanıza neden olabilir. Bu ziyarette biraz üzüntü görünüyor.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:01 Mars-Uranüs görünümü, hayatın güzelliklerini yaşamak, özgür olmak, canlanmak isteyeceğiz. Kendimize göre yaşamak, baskıdan kurtulmak, kararlarımızı kendimiz vermekten yanayız. Ancak maddi açıdan kendimize yeterli miyiz, başkalarına ihtiyacımız var mı, borcumuz var mı, kredi anlamında dış dünyada itibarımız nasıl? Gücümüz yerinde mi, yoksa birilerinin desteğiyle mi ayakta duruyoruz? Bunları çok bilinçli düşünmek gerekiyor. Çünkü böyle bir durumda aceleyle kararlar vermek, sırf değişiklik olsun diye risk almamak gerekiyor. Aynı şekilde birilerine güvenip yola çıkmamalı, borcu borçla kapatmamalıyız. Yaratıcı düşünmeliyiz. Eğer bir yenilik istiyorsak, bunun çok iyi planlanması şarttır. Zaten önümüzdeki süreç bize, başkalarıyla olan her türlü ilişkinin değişim yoluyla farklılaşacağını gösteriyor. Saat 04:03 Ay-Pluto kavuşumu, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 06:25 Ay-Jüpiter görünümü, eviniz ve kişisel ihtiyaçlarınız için ekonomik düşünürsünüz. Sorumluluk duygusuyla hareket edersiniz. Saat 17:19 Ay-Merkür görünümü, ailevi konularda bizi içten içe zorlayan, elimizi kolumuzu bağlayan meseleleri gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir şeyler bizi yoruyor ve bunlara kesin olarak çözüm bulmamız gerekiyor. Saat 20:09-20 Eylül saat 02:52 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ufak bir olay yüzünden veya gördüğünüz ters bir davranış sizi rahatsız eder. Elden geldiğince sakin olmaya, insanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmalıyız. Kimseyi değiştiremeyiz çünkü.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün düşüncelerinde saklı olanı dışarıya yansıtmak da kararlısın. Artık bugünden itibaren zevklerine, kendi yaşantına ve arzularına daha düşkün olacaksın. Yakın çevrene karşı son derece açık sözlü hatta iğneleyici olabilirsin. Açık sözlü olman bazı arkadaşların tarafından yadırganabilir. Ne zamandır kendi işini yapmak istiyordun. Nihayet somut adımlar atmanın vakti geldi çattı. Bu süreçte dikkat etmen gereken tek şey; sana destek olduklarını sandığın arkadaşların! Olumsuz düşüncelerle seni vaz geçirmeye çalışabilirler. Eşin ve kendin için en ideal düzene karar vermek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, aşkının karşılıksız olmadığını duyabilirsin. Gün içerisinde akrabalarınla ilgili duyacakların seni farklı düşüncelere sürükleyebilir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden duygusal anlamda destek görebilir ve mal, mülk gibi taşınırlarınızın kaliteli satışları bu dönem mümkün olabilir. Sürüncemede kalan bazı ödemelerinizle ilgili de önemli sonuçlar yakalayabilirsiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün genelinde çalışma ortamınızda yaptığınız işlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konularda üstlerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Yönettiğiniz ya da dâhil olduğunuz projelerde daha fazla sorumluluk almanız mümkün. İş hayatınızda dengeyi koruyabilmek için çok çalışabilir, çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz farklı, mantığınız farklı konularda geziyor. Ne birinden ne diğerinden vazgeçemiyorsunuz. Bir an önce karar verin ve yola devam edin.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatkar Teraziler, bugün yaratıcılığınız yüksek. Yeni projelere, sanatsal aktivitelere başlayabilirsiniz. Ev ve aile konularıyla ilgili meseleler bugün çözüme kavuşabilir. Günü huzurlu geçirmek sizin için önemli, olayların katılımcısı olmaktan ziyade gözlemcisi olmakta fayda var.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs'ün zorlu etkileşimi incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten ötürü bir anda ortaklık ilişkilerinin kopmasına neden olur. Daha sonra bu durumdan pişmanlık duyarsınız. Olaylar karşısında hemen aksiyona geçmelisiniz. Aksi takdirde kaybettiğiniz zamanı geri kazanamazsınız. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 03" R
Ay
Balık
12° 37' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 09"
Venüs
Boğa
05° 09' 29"
Mars
Koç
02° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 47"
Satürn
Balık
16° 52' 00"
Uranüs
Boğa
22° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 52"
Lilith
Başak
23° 42' 44"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>