Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizliliğini gerekli gördüğünüz ilişkinizde, partneriniz oldukça inciniyor. Gerekçelerinizi yeniden gözden geçirin. Önümüzdeki günlerde ortak yaşayacağınız büyük sevinçler var.

Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız. Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var.

Beklenmedik para çıkışları olabilir, bütçenizi denk tutmanız gerekiyor. Borç ve alacak konularında size yönelik sitemleri önemsemelisiniz. Bu tavır önemli ilişkileri ayakta tutacak.

Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz bazı olaylar, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi koruma kararlılığınız, değişime kapalı bir izlenim vermeye çok elverişli hale gelebiliyor. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 11:26 Venüs-Neptün görünümü gayet olumlu. Bu enerji ailemizin sorumluluğu, sevdiklerimizin varlığı, toplumdaki yerimiz, önem verdiğimiz değerlerimizle ilgili konuları hassasiyetle ele almamızı sağlıyor. İnsan durduğu yerin, hayatın zorluklarının, bugüne dek yaşadıklarının gayet iyi farkında. Ancak artık huzur bulmak istiyor. Hedefimiz ne ise, onu elde etmekten yanayız. Pürüzlerden bıkmış durumdayız. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemin radikal bir şekilde değişmeye başlıyor, hazır mısın? Özellikle gün içerisinde tanışacağın kişiyle kuracağın güçlü iletişim sayesinde büyük birteklifi alabilirsin. Hayatının değişmeye başlayacağını içten içe hissetmen, daha özgüvenli ve huzurlu hissetmeni sağlayacak. Yaşamını sevgi ile büyülemek istiyorsan hiç geç kalmadın. Gözlerinden ateş gibi bir heyecan yayılıyor. Uzun süredir hoşlandığın fakat adım atamadığın kişiye duygularını açabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgiline karşı korumacı olmak isteyişin onu kısıtlamana neden olabilir. Tüm bunlarla birlikte bugün, sonradan başının ağrımasını istemiyorsan gereksiz kişilere karşı daha ketum ve mesafeli olmalısın.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinize olan güven eksikliği sürekli aynı kişilerle aynı tartışmaları yaşıyor olmanıza neden oluyor. Artık kendinizi suçlamayı bir kenara bırakıp hataları gerçek anlamda tespit etmeli ve bunları gidermek için gerekirse uzman bir kişiden yardım almaktan çekinmemelisiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde zaman geçirmek ya da sevdiklerinizle bir arada olmak önemli. Yakınlarınızla daha çok şey paylaşabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddİ YATLA ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz ve planlarınız doğrultusunda büyük hayaller kurabilir, idealist ve romantik yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Olgun, yaşlı ve deneyimli kişilerle rahat iletişim kurabileceğiniz bir gündesiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda yardım ettiğiniz kişilerin, kariyeriniz için size arka çıktığına şahit olabilirsiniz. Yaratıcı ve verimli zamanlar sizi bekliyor. Aile hayatınızın üzerine eğilebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile yaşam dinamosu Mars arasındaki güçlü etkileşim, zihninizi uyanık tutup yeni şartlara ve çevresel koşullara hızlı adapte olmanıza yardımcı olacak. Zekanızla zorlu işleri pratik bir şekilde çözebilir, herkese akıl verebilirsiniz. Gruplar arasındaki iletişim ağını yönetmek de çok başarılı olacaksınız. Aşk kapıyı her an çalabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 27" R
Ay
Aslan
22° 53' 60" R
Merkür
Koç
29° 29' 57"
Venüs
Boğa
19° 29' 14"
Mars
Koç
11° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 11"
Satürn
Balık
17° 46' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 55"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 16"
Lilith
Başak
25° 00' 10"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>