Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, güçlü duyarlılık, etkilenirlik ve güvensizlik gibi sorunlar oluşturabilir. Verimsiz ve sağlıksız olandan kurtulmak istersiniz. Yenilik, değişim arzunuz son derece yüksektir. Bir şeyler olmalı, hayat bu şekilde yürümemeli diye düşünürsünüz. Sağlık kontrolleri ihmal edilmemelidir. Bugün bir tahlil sonucu veya işle ilgili bir rapor almanız gerekir. Size söylenen ilaçlarınızı mutlaka alın. Doktorunuza görünün. Çalışma hayatınız sizi yoruyor, mecburen bir şeyleri sineye çekiyorsanız, bu yanlış olur. Ancak ortada bir şey yokken, abartıp başka bir girişimde bulunmak da yanlıştır. Benim tavsiyem, kendinizi yorup hasta edecek kadar yükün altına girmeyin. Fakat görevlerinizi de ihmal etmeyin. Beden ve ruhunuzu dinlendirmeye ihmal etmeyin. Saat 07:22 Ay-Pluto görünümü, tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 13:56 Güneş-Chiron olumlu görünümü,konularında iyi niyetli düşünmekte zorlanmanız anlamına gelebilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir yetersiz olduğu için pek hırslı çalışmayabilirsiniz. Bazılarınız böyle bir etki altında bir an önceproblemlerinin çözülmesini, hakkı olan paraya kavuşmayı isteyebilir. Kimileri böyle bir etki altında, sağlık problemleri için paraya gereksinim duyabilir. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkide, karşı tarafın bencil yaklaşımlardan uzak durmasını beklediğimizi gösteriyor. Biz yapımız gereği adil davranmaktan yana olsak da, bir hayli yorgunuz. Her şeyin ölçülü, dengeli ve tutarlı olmasını istediğimiz en önemli konu beraberliğimizdir.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Kafana takılan sorunların çoğunluğuna bakacak olursak, eminim çoğunluğu çalışma şartların, patronların,yerindeki sorumluluklarınla ilgili olabilir. Çalışma şartlarının sadece seni zorlamadığını, etrafındaki hemen herkesin bu durumlardan mustarip olduğunu fark edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Etrafındaki insanlar üzerinde kontrol sahibi olmak istediğini gösterircesine davranabilirsin. Özellikle ikili ilişkilerinde sadece kendi isteklerine odaklanman, sevdiğin insanların sabrını zorlayabilir! Kafein tüketimine ve bilgisayar başında geçirdiğin zamana biraz daha dikkat etmeni öneririm.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde değişim gerektiren konular aniden yaşamınıza dahil olabilir ve kendinizi bir baskı altında seçim yapmak durumunda bulabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle birlikte zaman geçirmek için fırsat yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları daha iyi hale getireceksiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda sorumluluklarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak size iyi gelecek.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en iyi burcu siz olacaksınız. Adeta parıldıyor gibisiniz. Işıltınız çevrenizdekileri de memnun ediyor.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve güzel bir gün. Hem dostlarınızla aranızdaki ilişkiyi pekiştireceksiniz, hem de sevdiğinizle çok daha sıcak bir beraberlik içine gireceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler umut verici.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün çıkar çatışmaları olası. Olayların seyri yorucu olabilir, sorunların çözümünü ertelemeyin. Uzun vadede adaletsizliğe maruz kalırsınız.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir, tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak, hukuk, adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 15" R
Ay
Terazi
27° 31' 15" R
Merkür
Boğa
06° 45' 52"
Venüs
Boğa
26° 09' 59"
Mars
Koç
15° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 03"
Satürn
Balık
18° 07' 45"
Uranüs
Boğa
23° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 26' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 36"
Lilith
Başak
25° 36' 18"
True Node
Koç
14° 55' 53"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>