Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tecrübeleriniz Yol Gösteriyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece ilişkinizdeki sorunları da tamamen ortadan kaldırmayı başarabilirsiniz. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Sarf edecek olduğunuz sözlere dikkat etmeli ve elinizden geleni yapmalısınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kontrollü ve bilinçli olmanız gerekiyor.

Maddi koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin gittiği bir yolda gitmek öngörebilmenizi kolaylaştırmaz. Bilineni yaşamak ve görmenin, yeni keşiflere engel olacağını unutmamalısınız. Bugün gerek sanal mecralar gerekse birtakım ziyaretlerle hayatınıza neler katabileceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün duygusal dengeye odaklanmalısınız. İlişkilerinizde uyumu korumak ve anlayışlı olmak önemlidir. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küs olduğunuz bir arkadaşınızın zor günlerden geçtiğini öğrenebilirsiniz. Kin tutmak yerine arkadaşınızın yanında olmak isteyeceksiniz. Hayatınızın her anında merhametli yanınız ön plana çıkıyor. Eski sevgilinizden alacağınız bir mesaj, eski anıları gözünüzde canlandırıyor. Bu kişiye çok emek vermiş olsanız da tecrübeleriniz size yol gösterecek.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize halletmek yerine fikrine güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz. Konuşmaya, anlatmaya çalışmak bu yönde bir çaba gösterdiğiniz için hayattan bir karşılık almanızı kolaylaştıracaktır. Geniş ve ferah bir seçeneğiniz varken kendinizi sıkıştırmaya devam etmemelisiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetli durumlar söz konusu. Bazı konuları düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gerekebilir. Sizi sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz artabilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Acilen çözmeniz gereken meseleleriniz var ise çevrenizden, dostlarınız ve ailenizden yardım alabilmek konusunda açık fikirli olmanız gerekmekte.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişim kurmakta zorlandığını hissedebilirsin. İnsanlara ulaşamamak moralini bozabilir. Her şeye rağmen sakin kalıp doğru zamanı beklemek bu tür sorunların yaşanmasını engelleyecek.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi çeşitlendirmeye teşvik ederken doğru noktalara konsantre olmanıza da yardımcı olur. Aslında kişisel yaşamınızda, evinizde veya içinizde değişiklik yapma ihtiyacının farkına varmanız için mükemmel bir enerji yanınızda. Bugün duygusal durumunuzu ve ev dünyanızı iyileştirmenin faydalı yollarını bulabilirsiniz. Önemli bir fikir veya proje üzerinde çalışıyorsanız şimdilik işleri gizli tutmak akıllıca olacaktır. Strateji bugün finansal ve evle ilgili çabalar için karşılığını veriyor; sabırlı olun! Bu zamanı israfı ortadan kaldırmak veya dikkatinizi en önemli şeye odaklamak için kullanabilirsiniz. Elbette, ne olmadan yapabileceğinizi, nelerin kalabileceğini ve nelerin iyileştirilmesi gerektiğini görmek için daha iyi bir konumdasınız! Bazı sağlıklı iç gözlemleri ve ayrıca son deneyimleri ve duyguları yansıtmak, dinlenmek ve sindirmek için zamana ihtiyacınız var. Mali ve evle ilgili konularda ekstra dikkat ve planlama faydalı olabilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun ve hareketli bir döneme giriyorsun. Sadece kararlı ve iradeli olman gerekli. Başarı için çaba gerekiyor. Unutma çaba evrende asla karşılıksız kalmaz. Zaman zaman çabalayıp hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Kendine inan ve ertelemeleri bırak. Hiç durmadan çabalamaya devam et. Hiç durmadan tekrar tekrar çabala, böylelikle ödüller sana geliyor.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye bağlanmamaya çalışın. Tek taraflı, platonik duygular yaşamanız muhtemel. Bu kişinin neden bu kadar ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Küçük bazıproblemlerinize çare olabilecek öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 17' 47" R
Ay
Başak
09° 28' 26"
Merkür
Boğa
01° 14' 27"
Venüs
Boğa
21° 11' 45"
Mars
Koç
12° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 51"
Satürn
Balık
17° 51' 52"
Uranüs
Boğa
23° 17' 45"
Neptün
Balık
29° 21' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 31"
Lilith
Başak
25° 09' 25"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>