Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphecisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını genel olarak alabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Finansal olarak daha dengeli olmaya çalışın. Olumsuzlukların son bulması için kendinize zaman tanımanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık çevrelerde bulunmak paylaşmak istediklerinizi engelleyebilir. Bu aşamada konuşmak için kendinizi zorlamak yerine başka uygun bir anı bekleyebilirsiniz. Bu sayede neyin geçici neyin uzun süreli bir etki bıraktığını anlamak için zaman kazanabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcu için iletişim ve ilişkiler ön planda olacak. Bugün partnerinizle daha derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten kaçınmayın. Aynı zamanda kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şeylere yönlendirmek, size bugün iyi gelecektir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde peş peşe yaşanacak olaylar, şüpheci yanını ortaya çıkarabilir. Fevri davranmak yerine iyi bir gözlemci olmaya ne dersin? Çalışma arkadaşlarınla yeni başlayacak proje ya daiçin bir araya gelerek planlamalar yapabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Terazi burcuysan, alınacak kararlar içine sinmeyebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şanslı olabilirsiniz. Ek işi ana işe çevirmek sadece şansla ya da ilgi çekici bir alanda yer almakla değil, bunun hakkını vermekle mümkündür. Bugün sizin için neyin mümkün olup olmayacağını yeniden belirleyip ilerleyeceğiniz bir gün olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni ortamlarda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda mutlu olacağınız ancak yeniliklere açık olmanız gereken bir dönemdesiniz. Efektif ve verimli bir gün olabilir sizler için.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir kişi ile aranda oluşan bir gerginliği çözmek için uğraşabilirsin bugün. Ya aile içerisinde ya da arkadaşların arasında yaşanan yanlış anlaşılmayı ve kalp kırıklıklarını gidermek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilişki deneyimleri yoluyla büyüme ve olgunlaşma dürtüsü oldukça güçlü. Biriyle aranızdaki sorunu çözme şansınız olabilir. Konuşmalar özellikle açık ve açıklayıcı olabilir, belki beklediğinizden daha fazladır ama sonuçta yararlı olabilir. Sorun çözmek artık bir tema ve zihniniz geçmişte gözden kaçırmış olabileceğiniz kalıpları görüyor. Dürüstlük şaşırtıcı olsa veya sizi savunmasız hissettirse bile, sizi yeniden yönlendirme ve yeni bir başlangıç ​​yapmaya motive etme gücüne sahiptir.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecek planları, yeni adımlar, yeni projeler için uygun bir gündesiniz. Zihnen uyumlu olduğunuz insanlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kararlı adımlarla ilerlemelisiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Sağlık, evcil hayvan veya gündelik hayatta ani durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bağlarınızı pekiştirme zamanı geldi. Bu ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak olasılığı gündemde. Kararınız bu yöndeyse korkmayın, her şey yolunda gidecek. Son günlerde işinizde bir yoğunluk var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 49" R
Ay
Terazi
19° 29' 14" R
Merkür
Boğa
05° 48' 32"
Venüs
Boğa
25° 20' 51"
Mars
Koç
14° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 38"
Satürn
Balık
18° 05' 14"
Uranüs
Boğa
23° 29' 29"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 39"
Lilith
Başak
25° 31' 52"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:41

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>