Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnsanlar İle İletişimin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

İnsanlara rahat hissettirsen ve onlara karşı candan ve samimi davranmaya olan eğilimini korusan da, bugün başını belaya sokabilirsin. Çünkü bugün iletişim açısından pek iyi bir gün değil. Alış-veriş gerektiren her türlü aktivitede ise sabırlı olmak için ekstra dikkat etmelisin.Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerden destek ve fayda görebilir, sevdiklerinizden küçük veya büyük güzel teklifler alabilirsiniz. Konuşulmayanlar konuşulabilir. Keyifli, duyguların uyanabileceği özel görüşmeler yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zevklerini değiştirebilir ve bu konuda farklı alanlara yönelebilirsin. Bu yönelim sırasında bilmediğin yeteneklerin ortaya çıkıyor. Uzun zamandır görüşmediğin çocukluk arkadaşından haber alabilirsin. Onunla buluşmak üzere randevulaşıyorsun. Evli bir Terazi burcuysan kendi ailen ile eşin arasında iletişimsel eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsin.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazı konularda susmalı ve olayları geriden izlemelisiniz. Hayatınızın içinde gelişen stresli olaylar aslında sizlerin farkındalık kazanması için gelişen süreçlerdir. Şikâyet etmek yerine çözüm odaklı olmayı seçin. Bugün kendinizi rahatlatmak için sanatsal faaliyetlere yönlendirebilir ve partnerinizle birlikte hobilerinize yönelik çalışmalar yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi hayata geçirmek için yeni imkânlar söz konusu olabilir. Sosyal konular gündeminizi yorabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşamüstü keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Toplantı organizasyonlarına ve davetlere katılabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Uzak kişiler ve yabancılarla kuracağınız bağlantılar güçlü ve etkili ilişkilere dönüşebilir ve üzerinizde iz bırakabilir. 

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızdan biri bu aralar çok yanlış yollarda yürüyor. Başına büyük işler açmadan onunla ilgilenmeye başlamanız iyi olabilir. Ona ne yapacağı hakkında öğüt vermeseniz bile yanlış yolda ilerlediğini belirtebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati arkadaşlık ilişkilerinize dikkat çekiyor.Sosyalleşme isteğiniz artıyor, arkadaş çevrenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı kendinizi baskı altında hissetmenize sebep olabilir. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgiliniz ile birlikte yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Aklınızı ve becerilerinizi gösterebileceğiniz yeni fırsatlar kendini gösterecek. Para konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Bugün her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 43" R
Ay
Başak
05° 46' 03"
Merkür
Boğa
00° 50' 31"
Venüs
Boğa
20° 48' 41"
Mars
Koç
12° 03' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 26"
Satürn
Balık
17° 50' 34"
Uranüs
Boğa
23° 16' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 34"
Lilith
Başak
25° 07' 20"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>