Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok özgür bir bakışınız var, ama aşkı tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, herkes kadar da kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Birtakım işleri, hiç gereksiz yere öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. İşin gereğine göre davranmanızda yarar var.

Önümüzdeki günlerde büyük bir senediniz var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için de bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Girişken biri olmanıza rağmen, bazı durumlarda çekingenleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

22 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 06:02 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. İleriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 13:27 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde uyumlu, nazik ve sevecen davranacağız. Belki bazı kişileri idare ediyoruz. Ancak biliyoruz ki, huzur için bazen bu gerekiyor. Saat 16:04-20:40 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 20:40 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Hayata olumlu veya olumsuz şekilde vereceğiniz her yanıt değer taşır. Kimi anlarda geçmişi şöyle bir süzgeçten geçirebilir, kayıp-kazanç anlamında değerlendirmelerde bulunabilir diğer yandan şu anki mevcut durumunuzu iyileştirme anlamında neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 21:01 Merkür-Pluto olumlu görünümü, sizin pek bilinmeyen, gizlediğiniz veya ifade etmekten çekindiğiniz konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösteriyor. Bir şeylerin sizi kendine doğru çektiğini hissedebilirsiniz. Geri planda kalmaya, pek öne çıkmamaya çalışıyorsunuz. Öncelikle her şeyi iyice hesapladıktan sonra uygulamaktan yanasınız. Zaten bu görünüm her anlamda inceden inceye düşünmenin işaretçisi. 22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Güneş, hem güçlü bir ifade hem de güzellik ve çekiciliğinizle ilgiyi üzerinize toplamanız mümkündür. İlişkide denge önemlidir. Her iki taraf da, birbirinin farklı yönlerine saygı duymalıdır. Tabii ki anlaşmak için kendinizden taviz vermeyin, sorunlar varsa bunların üstünü kapatmayın. Ancak saygı, sevgi, güven üçlüsünü gözeterek birbirinize yaklaşın. Bir yıl sonra Güneşin aynı noktaya teması, tüm Terazilerin yaş almaları demektir. Kişisel planlar yapılır, bir hedef belirlenir, fiziksel değişikliklere sıcak bakılır. Elbirliği,birliği gözetilir. Sizin gibi sosyal kişiler bu dönemde yeni arkadaşlar kazanır. Zorluklarla baş edebilmeniz ve hedefinize varmanız için kararlı olmalısınız. Güneş Terazide ilerlediğinde, insanlar tarafından onaylanmak hoşumuza gider. Bu dönemde önemli olan, kimseyle çatışmadan, gerilmeden, uyum ve paylaşıma açık olmaktır. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmak ve sorgulamak kafanı karıştırabilir. İlişkilerindeki handikapları çözme derdine düşüyorsun.

22 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli bir oluşum içerisine girebilirsiniz. Sakarlıklara ve hızlı hareketlere karşı temkinli olun.

22 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin.

22 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler yalnız kalmaktan pek keyif almıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlardan sizi kederiniz uzaklaştırmış olsa da siz yinede toplum içine karışmalısınız.

22 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda, para konularında biraz daha temkinli yaklaşmalısınız. Emeklerinizin karşılığını almak biraz daha zor olabilir, aşkta ve ilişkilerde titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz.

22 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bazı fikirleriniz ailevi konularda işinize yarayabilir. Güçlü bir insandan yardım isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun duygular ve heyecanlar hissedebilirsiniz. Çalışmalarınızı büyük bir istekle sürdürecek, yepyeni atılımlarda bulunmak için harekete geçeceksiniz. İçinizde duyduğunuz endişelerden uzaklaşmaya başlıyorsunuz.

22 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

22 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>