Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadığınız partnerinize bazen, o sizin ebeveyninizmiş gibi davranıyorsunuz. İlişkiniz artık bu şekle dönüşmüşse, birbirinize açık olmanız ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılandı. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekecek

Para durumunuzda bir düzelme var. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanıştığınız biri size çok sevimli geliyor. Ona göstereceğiniz fazla yakınlık, partnerinizle ilişkilerinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, yeni haftaya saat 03:55-07:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Bu zaman dilimi içinde aşk hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde ve sizi birebir ilgilendiren konularda sakin olmaya çalışınız. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, ilişki konularında verilen sürpriz kararların işaretçisidir. Bitti dediğimiz bir beraberlik tekrar canlanabilir veya olmaz dediğimiz bir ilişkiye adım atılabilir. Burada esas olan, yenilik arzusu ve artık canımıza tak eden durgunluktan kurtulmak. Değişmek, her alanda yenilenmek, hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmak istiyoruz. Kafamızın içinde oturup hesap kitap yapmak istemiyoruz. Gönlümüz nereye giderse biz de rotamızı oraya çevirmekten yanayız. Artık bağlayıcı, durgunluğa sevkedici veya bizi rahatsız edici bir ilişkiden yana değiliz. Bazılarımız bu enerjinin etkisi altında, belli bir akit olmadan birlikte yaşamaya karar verebilirler. Bu sıra dışı bir aşk veya farklı bir beraberlik anlamına gelebilir. Saat 07:52 itibariyle Başak burcunda seyrine başlayacak Ay, etkisi altında sizi endişelendiren durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Her şeyi sürekli kurcalayıp, endişelenmeyiniz. Üzerinde düşününüz. Fakat mükemmel değil diye bir şeyleri kafanıza takmayınız. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşanan sorunlar çalışmanı engelleyecek. Gün içinde yaşanan sakarlıklar sorunlara yol açabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım-satım ya da kredi gibi finansal konularınızı uyum ve denge içerisinde çözebileceksiniz. Aşk ve ilişkilerde başlatıcı enerjiler içerisinde olacaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşanan olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler sizi zorlayabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda sorumluluklarınız değişebilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Teraziler istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanıyorsunuz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel sürprizlere açık bir gün sizi bekliyor. Aslında gün özellikle aşktan, ilişkilerden, dostluklardan yana beklenmeyeni bekleme zamanı. Kaygı ve kuruntuları bir kenara bırakmalı, elinizden geleni yaptıktan, çalıştıktan sonra arkanıza yaslanmalı ve izlemelisiniz, su yolunu bulacak.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıra dışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız. Keyfiniz yerinde olacak.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harekete geçmek istediğiniz konularda çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Kendinize olan güveniniz artacak ve önceden yaptığınız planları uygulamaya başlayacaksınız. Duygularınız ve istekleriniz giderek güçleniyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 20" R
Ay
Balık
05° 02' 34"
Merkür
Koç
18° 15' 20"
Venüs
Boğa
04° 30' 29"
Mars
Koç
01° 55' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 22"
Satürn
Balık
16° 49' 20"
Uranüs
Boğa
22° 30' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 06"
Lilith
Başak
23° 39' 13"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>