Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aceleci Olmamalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

İlişkinizde bir söz verildiği için mutluluk sizi sarmış durumda. Şu anda dile getirilmemiş olabilir ama eli kulağında. Bu ilişkiye duyduğunuz güven yersiz değil. Bir ilişkiniz yoksa, belki de sizden büyük ve işinde başarılı biri yeni ve gelecek vaat eden bir sevgili adayı olabilir. Günün tadını çıkarın.

Bugünyerinizde sunum yapmak söz konusu olduğunda insanlar oldukça duygusal davranmaya meyilli olabilirler; bu nedenle maskenin arkasına saklanacakları ve kendileri olamayacakları için bastığınız yere dikkat edin. Bu maskeleri takmakta ısrar eden kişilerin gerçek kişiliğini gizleyen modaya uygun makyajlarının ardını görmek sizin işiniz. Anahtar nokta, toplum tarafından inşa edilen bir cephenin arkasına saklananlar tarafından kandırılmamak olacaktır.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsin. İlginç tekliflerle gelirlerse, her ne olursa olsun kabul et! Neşeli ve genç hissediyorsun. Belki de bunun sonucu olarak telefonun hiç susmuyor. Sosyal hayatın yükselişte gibi görünüyor. Üretkenlik konusunda eksik olduğuna dair endişelenme. Görevlerini yarına da bırakabilirsin.En son ne zaman ellerinizi kirlettiniz? Evet, dışarı çıkıp kirletmeyi kast ediyoruz. Gerçekten o kadar oldu mu? Elementlerle biraz fiziksel ilişki kurmak size iyi gelecektir. Bahçenize birkaç çiçek ekmeye ya da ihtiyacı olan bitkilerinizin saksılarını değiştirmeye ne dersiniz? Kili şekillendirerek basit heykeller yapmayı da deneyebilirsiniz. Bırakın içinizdeki çocuk dışarı çıkıp oynasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkiler ruh halinizi ve motivasyonunuzu doğrudan etkileyebilir. Günün ilk yarısından itibaren saat 15.33'e kadar tembellik, dağınıklık ve dalgınlıklar olabilir. 15.33'ten itibaren ise arkadaşlar, aşk ilişkisi motivasyon noktanız olabilir. Sosyalleşme içinde olabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli anlaşmaların arifesinde olabilirsin. Aceleci olmak geleceğini planlamak açısından mantıklı olmayacaktır. Sonuçlara çabuk ulaşmak niyetindesin. Arkadaşların ve yakın dostların ile telefon görüşmeleri yapıyorsun. Onlar üzerinden stresi atmanda sana yardımcı oluyor. Yüksek öğrenim gören bir Terazi burcuysan eğitimin ile alakalı önemli gelişmeler ve haberler alabilirsin.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili anlık kararlar vermeyin. Yakın çevrenizle aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yanılgılara açık bir gündesiniz. Bugün ailenizin size yüklediği sorumluluklardan kaçmak isteyeceğiniz ve yaşama karşı hiçbir risk almayı kabul etmeyeceğiniz bir gün olabilir. Neredeyse eski günlerinize tekrar geri dönüyor gibisiniz. Karşınıza çıkan bir teklif sayesinde düşünceleriniz değişebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda, özellikle yazmak ile alakalı işlerinizde verimli bir sürece girebilir, kendinizi olumlu hissedebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Komik bir yanlış anlaşılma sayesinde sizden daha farklı insanlara karşı daha toleranslı olmanız gerektiğini anlayacaksınız. Ayrıca sıcak bir gülümsemenin en suratsız insanı bile yola getirdiğini göreceksiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerindehayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri arkadaşlarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiklerinizle birlikte harika bir gün geçireceksiniz. Özellikle yeni flört etmeye başladıysanız günün tadını çıkaracaksınız. Günlük şeker tüketiminizi azaltmanız sizin için daha iyi olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemlerine olumlu yaklaşmanızla, sizi destekleyenlerin sayısı artacaktır. Bugün çalıştığınız kişilerle aranızda derinleşen ilişkilerin altından aşk çıkabilir. Konuşmaktan çekindiğiniz için sizi anlamaları zor oluyor.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 18" R
Ay
Balık
29° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 18' 25"
Venüs
Boğa
06° 33' 39"
Mars
Koç
03° 12' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 48"
Satürn
Balık
16° 57' 44"
Uranüs
Boğa
22° 36' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 39"
Lilith
Başak
23° 50' 18"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>