Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygusal Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2021, Salı

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 70%

Sevgiliniz bugün her an etrafınızda olabilir! Dinleme modunuzda mısınız? Şu an seks ilginizi çekiyor mu? Bu soruların cevabı muhtemelen hayır... Çok zor bir gün geçirdiniz ve tek istediğiniz sevgilinize sarılıp sessizlik içinde öylece kalmak. Sevgilinizin bugün sizden istediği şeyleri karşılamıyorsunuz ama bunun için endişelenmenize gerek yok, çünkü bu herkesin başına geliyor.

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Hislerinin kontrolden çıktığını düşünüyorsun. Hislerinle başa çıkmak için yapılacak en iyi şey sorunlarına çözümler bulmaktır; ve böylece iyi hissetmektir. Bazen, bir şekilde zarar verici şeyler yaparken kendini bulabilirsin; bunu sırf hislerinden kaçmak için yaparsın. Bu tuzağa düşme. Cesur ol ve duygularınla yüzleş.Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tempo değiştirmeye mi ihtiyacın var? Eğer işler sıkıcı olmaya başladıysa ve hissiz hissediyorsanız, şanslar gerektiğinde bir değişim olabilir. Herkes zaman zaman buna ihtiyaç duyar. Tek yapman gereken vardiyanı değiştirmek için ne yapman gerektiğini anlamak. Eğer zamanının büyük bir çoğunu evde geçiriyorsan, mobilyaları değiştirerek evinin daha sade ve yeni görünmesini sağlayabilirsin. Yeni bir resim asabilirsin evine ya da ofisine ya da çiçek alabilirsin. Eğer yapabiliyorsa etraftaki çerçeveleri de değiştir.

23 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadınlarla ilişkileriniz ön planda olacaktır. Kadın yöneticilerle önemli görüşmeler yapabilir, annenizin sağlığı için çaba sarf edebilir, sevdiğiniz insanlara karşı daha korumacı olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde tutku artabilir.

23 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs’ün karşıt burcunda hareket etmesiyle birlikte, son 6 aydır yaşadığın duygusal kırgınlıkları geride bırakacaksın. Aile içerisinde verdiğin abartılı tepkilerden vazgeçeceksin. Seyahat planlarını gözden geçirmek isteyeceğin bugünde, bavullarını hazırlamak için işe koyulacaksın.

23 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde kendinize yer edinmek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınıza estetik bir yön katmanız işinizde sizi öne geçirecektir. Bugün hukuksal konular ya da haklılık adına gelişen olaylardan şaşırtıcı gelişmeler elde edebilirsiniz.

23 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda daha fazla mücadele etmek durumunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde kararalar alabilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde alternatif planlar üretmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

23 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar iyi özelliklerinizi ön plana çıkartmanız insanların taktirini kazanmanıza vesile olacaktır. Dikkatli ve doğal olmanız çok önemli.

23 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz gergin olabilirsiniz. Ani eylemler, insanların çılgına dönmesine neden olabilir, çünkü insanlar bugün zaten genel olarak gergin olacaklar. Sürprizleri başka bir zamana saklayın. Patronunuza bir süreliğine tatile gideceğinizi söylemeniz gerekiyorsa, şimdi zamanı değil. 

23 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu ruh halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyeceksiniz. 

23 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

23 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız ve hiçbir şey sizi ayıramaz. Bugünyerinizde takımlar halinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Hayata daha pozitif bir açıdan bakmaya başlayacaksınız.

23 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

23 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>