Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önceliklerin Kendini Gösteriyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 20%

Son zamanlarda bir öğrenme pistindesiniz, ilerlemek için fikir ve becerilerinizi geliştiriyorsunuz. Bugün tüm bu yeni bilgileri bir araya getirmeye başlayabilirsiniz. Belki de yeni becerilerinizi kullanmanızı sağlayacak bir işe başvurmak isteyeceksiniz. Eğer kalbinizin istediği şey buysa, kariyerinize farklı yön vermekten korkmayın. Çok fazla yeteneğiniz var ve kendinizi tek bir yolla sınırlamanıza gerek yok.

Eğer durumunuza bakmak için zaman ayırırsanız, bugün çok olumlu şeyler görebilirsiniz. Bir süre önce, hayatınızın bir heykelini yapmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları bir araya getirmiş gibiydiniz. İlk başta sahip olduğunuz tek şey bir kil yığınıydı ama sonra yeni bir yüz ortaya çıkmaya başladı. Bu yeni yüz yeni sizsiniz! Tek yapmanız gereken tüm detayları bitirmek - hatta en baştan başlamak. Şimdi yapabileceğinizi biliyorsunuz!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Günün enerjisiyle başa çıkmak, tıpkı bir ata binmeye benziyor olacak. Eyere dokunur dokunmaz, at adeta vahşice dört nala koşacak! Dizginleri iyi kavradığına emin ol. Panik yapmazsan her şey yolunda gidecektir. Kızışmış tavırların atı etkiler ve daha da kontrolden çıkması dışında bir işe yaramaz. Sakin ve kendine hakim olduğun sürece, çevrende de aradığın stabiliteyi görebilirsin.Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son ne zaman ellerinizi kirlettiniz? Evet, dışarı çıkıp kirletmeyi kast ediyoruz. Gerçekten o kadar oldu mu? Elementlerle biraz fiziksel ilişki kurmak size iyi gelecektir. Bahçenize birkaç çiçek ekmeye ya da ihtiyacı olan bitkilerinizin saksılarını değiştirmeye ne dersiniz? Kili şekillendirerek basit heykeller yapmayı da deneyebilirsiniz. Bırakın içinizdeki çocuk dışarı çıkıp oynasın.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. İkili ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde güven ihtiyacı, saklı durumlar ve şartlara göre hareket etme söz konusu olabilir. Bir ilişkide gel-gitler görülebilir. Bir konuya, soruna veya kişiye takılı kaldığınızı fark edebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haddinden çok fazla maddi harcama yaptığını düşünüyorsun. Bunun sebebi acil ihtiyaçlarından çok hobilerine harcama yapmak olabilir. Ailenle aranda sorunları olan bir Terazi burcuysan bu sorunları ardında bırakmak için onlara hediye alabilirsin. Maddi anlamda yaptığın planlar istediğin gibi olmasa da önceliklerinden vazgeçmiyorsun.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dolu dolu değerlendirirseniz karşınıza harika fırsatların çıktığını görebilirsiniz. Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir ve yeni fikirlere açık olabilirsiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda önemli konuşmaların yapılabileceği partneriniz ya da eşinizi duygusal anlamda daha iyi anlayabileceğiniz önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Kısa bir seyahat ile sevginizi pekiştirici bir organizasyon düzenlenebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi hayata geçirmek için yeni imkanlar söz konusu olabilir. Sosyal konular gündeminizi yorabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşamüstü keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde manevi olarak da sevdiğiniz kişileri arkanıza alabilmek büyük bir güç olacak. İş ortamında saygı dolu hale gelebilecek ve mutlu olacaksınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından renkli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi, yenilikçi görüşlerinizi paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Ego kaynaklı fikir çatışmalarına dikkat.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızda bulunan güzel insanlar sayesinde kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Güzel enerjilerinizi birleştirerek kötü hissedenlerin de yardımına koşacaksınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcunda devam eden seyahati sosyal yönünüzü ön plana taşıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmekten keyif alacağınız bir gün.Ay’ın boşlukta oluşu arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün ve yarın önemligirişimlerinde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Size yakın insanlar hakkında önemli bilgiler elde edeceksiniz. Yaşamınız üzerinde dramatik etkisi olan biriyle karşılaşacaksınız. İlişkileriniz yoğunlaşıyor ve dikkatiniz sığ arkadaşlarınız dikkatinizi toparlamınızı engelleyecek.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inanıyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Bireyselliğinizi çok sık kullandığınız için çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>