Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını Devreye Sokuyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve erkeklerle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında dinlenme ve keyfi hareket etme isteğiniz artabilir. İlişkilerinizde yeni planlar, organizasyonlar yapabilirsiniz. Gizli kapaklı işlerden kaçınmalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Öğleden sonrası için yaptığın planları ertelemen gerekebilir. Maddi anlamda yeterliliğini artırmak içinplanlarını devreye sokuyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan seni heyecanlandıran birinden sosyal medya üzerinden mesaj alabilirsin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne öfkeli ve gergin başlayabilirsiniz. Üzerinizdeki baskı sinirlerinizi yıpratıyor. Çevrenizdeki kişilere karşı tahammülsüz davranışlardan kaçınmalısınız. Öfkelenmenize neden olan konuyu bulmak ve çözüm aramak için gerekiyorsa yalnız kalmayı seçin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi duygularınızı ve sizi hassas kılan konuları daha iyi anlamaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman elde olmayan koşullar da öne çıkabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken çekinebilir ve problem yaşayabilirsiniz. Acemiliği çok fazla sevmeseniz de yeni yeni başardığınız konularda hızlı olmamaya çalışın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız, acilen bazı karışıklıkları gidermeniz gerekir. Bunun için duygularınızı bir kenara koymanız ve duruma mantıklı bir şekilde bakmanız gerekecek. Bu sırada, kendinizle ilgili birkaç tatsız gerçekle de yüzleşmeniz gerekebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız; gireceğiniz ortamlarda duygu ve düşüncelerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Bugün huzursuzluk duygusuna kapılabilirsiniz. Sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, haberleşme ve iletişim trafiğinde son derece büyük bir artış gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, çok fazla hareketli olmanızı gerektirecek, hesapta olmayan bir sorumluluk yüklenmeniz de günün konuları arasına girebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek için kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Bugün çevrenizdeki insanların ilham ve mutluluk kaynağı olacaksınız. Yoga veya yüzme gibi hafif bir egzersiz yapmayı deneyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin haberiniz olmadan sevgiliniz bir sürpriz hazırlayabilir. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmayın. Size karşı haksızlık yapmış ya da dedikodulara kapılıp sizi yanlış değerlendirmiş bir kişi kusurunu anlayıp sizden özür dileyecek. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Yatırım yapmadan önce, çevrenizde bu konularla ilgilenen dostlarınızdan yardım isteyin. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>